אינביזליין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינביזליין
    אני
    23/10/2011

הי,
    אני מטופלת באינביזליין, ובעוד כמה שבועות ידביקו לי "במפרים". האם התוספת הזו כואבת ? ודבר נוסף - החלפתי לקשתית 2 לפני 5 ימים. האם הגיוני שיש לחץ עדיין ? ודבר אחרון - אם יש חור באחת השיניים - מה אני אמורה לעשות ? ובלי שום קשר האם הגיוני שיש לי תחושה שכל השיניים כואבות, כאילו יש לי הרבה חורים... בגלל הטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינביזליין

הוספת תגובה

• תשובה ממטופלת

שני
    23/10/2011

הי שלום לך
    אני אענה לך בינתיים מנסיוני האישי מטופלת בשיטה.
    1. לא מכירה את המושג "במפר" האם את מתכוונת לתופסן-פלסטיק זה שתומך בפלטה? אם כן אזי זה לא כואב רק הדבקה.
    2. לחץ? כן בוודאי בייחוד בהתחלה. השיניים עוברות תהליך של צמציום/יישור וכ'
    מופעל עליהן לחץ ובכל פלטה חדשה בימים הראשונים שלה תרגישי לחץ
    3. חור בשן? אני מתפלאת . הרופא אמור היה לשלוח אותך לבדיקת שיניים, לטפל בכל ורק אח"כ לשים פלטות את צריכה לבדוק עם הרופא אם ניתן לטפל (כלומר שלא תהיה בעיה שהפלטה לא תוכל להכנס אחרי תוספת סתימה לשן)

מקווה שהארתי קצת את הנושא. כמובן שהתשובות של מנהלי הפורום הן
    החשובות ביותר.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממטופלת - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    24/10/2011

תודה רבה למור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו