טיפול ברווחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברווחים
    נרקיס
    27/01/2008

שלום, אני בת 23, וחסרות לי שני השניים שנמצאות בצידי השיניים הקדמיות, הן לא צמחו מעולם. כיום בצד שמאל יש לי רווח של חצי שן ובצע ימין יש לי רווח אבל לא כ"כ גדול.התחלתי ייעוץ ונאמר לי האפשרות העדיפה היא יישור שיינים- או ע"י צמצום הרווחים ואז ישנו צורך גם לעקור שתי שיניים תחתונות או ע"י פתיחת הרווחים ובהמשך לבצע שני שתלים.
    הבעיה העיקרית שלי היא מבחינה אסטטית ומבחינת הגיל ומאוד קשה לי לקבל את האפשרות של ללכת עם קוביות במשך שנה וחצי ולכן כיום אני נוטה ללכת לעשות גשר מחרסינה על הכול אבל אז קצת בעייתי לפגוע בארבע שיניים קימות וטובות. האורטודנט שהלכתי אליו הציע לי קוביות ללא הגומיות אני לא זוכרת איך השיטה נראית והבנתי שזה למעשה ה"קוביות השקופות" שלמעשה הן לא שוקופות כלל. הוא ציין גם שאין אפשרות לבצע את הקוביות בחלק הפנימי אלא רק בחיצוני.
    רציתי לשאול כמה שאלות-
    1. האם יש טיפול שהוא לא נראה כלל?
    2. איזה טיפול עדיף- צמצום או פתיחת רווחים?
    3. האם זה נכון שלא תמיד אפשר לשים קוביות בחלק הפנימי?למעשה החסור בשיניים הנשך שלי בסדר גמור, השיינים לא בולטות ואין שום בעיה אחרת. כי אם זה אפשרי אז זה פותר לי את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברווחים

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר אריאל דינבר
    28/01/2008

1. המכשור היחידי הבלתי נראה הוא ע"י סמכים בחלק האחורי של השיניים (אורתודונטיה לינגואלית), סמכים שקופים נראים פחות אך עדיין נראים.
    2. הנטיה שלנו כאורתודונטים היא לסגור רווחים אך כל מקרה לגופו ורק ע"י בדיקת מומחה ניתן לתת לך תשובה שמתאימה לבעייתך הספציפית.
    3. זה נכון. אם האורתודונט שבדק אותך מומחה אני מניח שטיעוניו מבוססים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו