יעילות שיטת הwilckodontics כאשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות שיטת הwilckodontics כאשר
    קובי
    08/11/2011

ישנה שן על שן.

אני בן 29 ושנים לא מחייך,עצוב אבל זה המציאות.

הבעיה היא בגלל שיש לי שן על שן(שן אחת יוצאת מחלק עליון של החניכיים בעוד שהשניה נדחקה לפנים הפה) ובחיוך מיד רואים את זה,נמנעתי עד עכשיו מלעשות גשר מהסיבות המובנות,למרות שבפועל זה יכול היה להגמר מזמן.

קראתי באינטרנט על שיטת הwilckodontics ורציתי לדעת האם הוא יעיל במצב של שן על שן?(הבנתי גם מהרופא שיניים שלי שיש צורך להזיז מעט את השיניים הקידמיות כדי שיהיו בקו השפה,שלי קצת נוטות)

האם בוצע כזה טיפול בארץ? ומה עלותו?.

תודה רבה על הסיוע (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעילות שיטת הwilckodontics כאשר

הוספת תגובה

• יעילות שיטת הwilckodontics כאשר - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    08/11/2011

השיטה נועדה להחיש את תנועת השיניים האורתודונטית. טיפול כזה בוצע ומבוצע בארץ. לא ידועה לי העלות. ידוע לי שבבית הספר לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה משתמשים בשיטה בחלק מהמטופלים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה,האם

קובי
    08/11/2011

לפי חוות דעתך המקצועית, השיטה הנ"ל יכולה לסייע במקרה של שן על שן?

האם ניתן לבצע את זה גם בלסת עליונה ותחתונה בו זמנית?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה,האם - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    08/11/2011

יכולה לסייע לפי המצדדים בה, וניתנת לביצוע בשתי הלסתות. בו זמנית - לפי שקול דעת המטפלים, כיוון שמדובר בפרוצדורה כירורגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו