ייעוץ אורתודנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ אורתודנטי
    ענבר
    10/11/2011

לפני מס' חודשים הגעתי לפגישת ייעוץ אצל אורתודונט מוכר ומוערך.

מלכתחילה הוסבר לי שעלי לשלם 200 ש"ח עבור 2 פגישות ייעוץ ראשונות, במהלכן אשלח לצילומים.

תוך כדי הבדיקה הראשונה הרופא הכתיב לסייעת אינספור מונחים מושגים ואבחנות שנשמעו לי כמו סינית מדוברת ...

לאחר הבדיקה, הרופא שוחח איתי והסביר לי שהמצב שלי הוא למעשה מהמורכבים ביותר בהם נתקל. שהטיפול הוא ארוך ומורכב ומצריך אף התערבות ניתוחית.

האבחנה שלו הפתיעה אותי מאוד (היות ונבדקתי ע"י מס' רופאים שהיו רחוקים מלהתנסח כמותו) מה גם שהופנתי לבדיקה של פריודנט, קולגה שלו שרק איתו הוא עובד והתבקשתי לעשות תיק צילומים בשני מכוני צילום שרק איתם הוא עובד.

כל זה הריח לי לא טוב... לפגישה השניה כבר לא הגעתי.

עברו מס' חודשים, שיניתי את מקום מגוריי והחלטתי שאני רוצה להתחיל בטיפול ולקבל חוות דעת נוספות.

פניתי אל הרופא הנ"ל בבקשה לקבל את סיכום הפגישה בינינו על מנת להציג אותה לרופאים נוספים אולם, נעניתי בצורה מזלזלת ומתנשאת.

נאמר לי על ידי הרופא בעצמו שמדובר במסמך פנימי של המרפאה.

כששאלתי מה לגבי מה שאמר לי בעל פה והממצאים שלו מהבדיקה שלי אמר שבלי צילומים הוא לא מוציא שום מסמך "מה את רוצה שאני ארשום שאת צריכה טיפול אורטודנטי????"

בנוסף, הוא גם שלח אותי להסתכל בחוק זכויות החולה אם אני חושבת שאני כל כך מבינה בו...

אשמח לעצה:

היות ושילמתי על הפגישה הכפולה ממיטב כספי, לא מגיע לי לקבל מידע אודות מצבי הרפואי? בעיקר לאור העובדה שאותו רופא איבחן אותי כמקרה מורכב מאין כמותו... וכמובן הצליח לזרוע בי פחד.

מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ אורתודנטי

הוספת תגובה

• ייעוץ אורתודנטי - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/11/2011

איננו עוסקים בייעוץ משפטי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו