עקירת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיניים
    לורין
    10/11/2011

שלום
    בתי בת 6 וחצי, ותמיד היינו במעקב אצל רופא שיניים , והשיניים היו בריאות, לפני כמה חודשים התחילו להתנדנד לה שיני חלב , ושמתי לב שמאחורי השיני חלב צמחו שיניים חדשות , אז ניגשתי איתה לרופא שיניים והוא עקר לה את שני השיניים ובאותו זמן אמר שהיא צריכה לראות אורטודנט בגלל שנראה להם שהלסת שלה קטנה מדי לשיניים החדשות, אז היום הייתי אצל האורטודנט ועשה לה צילום פנורמי ואכן אמר שהשיניים שאמורות לצמוח גדולות מדי יחסית אליה, ואם אני רוצה אפשר לעשות סדרת עקירות כדי שיהיה מקום לשיניים לצאת, השאלה שלי האם זה מומלץ לעשות כל כך הרבה עקירות לילדה בת 6 וחצי, והאם זה אומר שהיא תצטרך פלטה שהיא תגדל או שאם העקירות יתנו מקום לשיניים ובזה הסתיימה הפרשה
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיניים

הוספת תגובה

• למה לא עונים ??

קרן
    12/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/11/2011

קיימת שיטה של עקירות סידוריות. לא כל העקירות נעשות בגילה אלא בהדרגה. בחלק מהמקרים אין צורך בטיפול אורתודונטי ובחלק יש. הצורך בטיפול האורתודונטי נבחן לאחר בקיעת רוב השיניים הקבועות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו