hemifacial microsomia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hemifacial microsomia
    אביב
    11/11/2011

אני כמעט בטוח שאני סובל מהתופעה משום שהלסת שלי עקומה כזו בצד ימין של הפה וגם נוטה קצת לצד ימין וזה נראה כאילו לחי ימין שלי קצת יותר נפוכה בשל כך וגם עין ימינית שלי קצת נסגרת בעת חיוך או בלי חיוך לא יודע כבר...וגם החצי הימיני של האף שלי נראה רחב יותר מצידו השמאלי...מקווה ששמעתם על התסמונת הזו...אולי אני לא סובל מהתסמונת הזו ויש לי רק לסת עליונה בולטת מה שנקרא בז'רגון המקצועי gummy smile? אני פשוט אצרף תמונות ותגידו לי מה דעתכם? ואני יודע שתמונה לא מחליפה פגישה מקצועית אבל בכל זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hemifacial microsomia

הוספת תגובה

• hemifacial microsomia - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/11/2011

אתה רחוק מ hemifacial microsomia. אכן רואים חניכיים בחיוך וזה אכן נקרא gummy smile

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר

אביב
    13/11/2011

רחוק הכוונה שלפי התמונה את רואה שאין לי את הhemifacial microsomia או שיש לי? ושאלה אחרונה ...את אמרת שיש לי גמי סמייל...אז מה הטיפול לזה? למי לפנות? מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    14/11/2011

1. לא חייבים לטפל. אתה נראה מצויין גם במצב הזה.
    2. צריך לאבחן אותך בצורה יותר יסודית, אם אתה מעוניין מאוד בטיפול.
    יתכן מאוד שרק בכירורגיה אורתוגנטית - כלומר כירורגיה שתעלה את הלסת העליונה שלך, ניתן יהיה להעלים את החיוך החניכי.
    אתה יכול לפנות למחלקה לכירורגית פה ולסת באחד מבתי החולים: תל- השומר, בלינסון, איכילוב, הדסה, רמב"ם, מאיר-כפר סבא. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק דבר אחרון

אביב
    15/11/2011

לגבי ה hemifacial microsomia יש לי את התופעה הזו או שאין לי לפי מה שאת רואה בתמונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק דבר אחרון - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/11/2011

אני לא רואה בתמונה את אוזניך. אם יש בהן בעיה, אולי יש לך בדרגת חומרה נמוכה מאוד,אך לא משנה האבחנה הסינדרומטית לצורך הטיפול, אותו אתה מבקש. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צילמתי את אוזניי אבל...

אביב
    16/11/2011

לא צילמתי את אוזניי משום שאין לי בעיה איתן זאת אומרת הן סימטריות ואין בהן עיוות מסויים...האם ב hemifacial microsomia האוזניים חייבות להיות עם עיוות ולא סימטריות? כמו שאמרתי האוזניים שלי סימטריות ואין לי בהן עיוות או משהו...אני רק רוצה שתעני לי על שאלה אחת כי עדיין לא הבנתי...האם לפי התמונה שהעלתי לכאן אז את רואה שיש לי hemifacial microsomia או שאין לי? אני יודע שתמונה לא מחליפה פגישה מקצועית אך אני שואל אם רק לפי התמונה את רואה אם יש לי hemifacial microsomia או שאין? שוב תודה וסליחה על כמות השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צילמתי את אוזניי אבל... - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/11/2011

ב hemifacial microsomia האוזניים חייבות להיות עם עיוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו