יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    קרולין
    05/12/2011

שלום רב

אני בת 22 ומעוניינת ביישור שיניים. הייתי אצל שני אורטודנטים של כללית ואורטודנטית אחת אמרה שאני צריכה לעשות ניתוח להעלאת הסיב שמחבר בין החניכיים העליונות ללשון בכדי שסגירת השיניים תצליח. כשאני מתסכלת על השיניים הקדמיות (שם הרווח הוא הגדול ביותר) אני בהחלט יכולה לראות כמו חתיכת עור קטנה בין השיניים. האורטודנט השני שהייתי אצלו לא אמר על כך שום דבר. מה שמו של הניתוח הזה? האם הוא מומלץ?

בברכה,
    קרולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/12/2011

שם הניתוח: Frenectomy
    בדרך כלל ניתן לסגור רווח מרכזי גם ללא החיתוך, ואם יהיה בחיתוך זה צורך, לבצעו בשלב מאוחר לתחילת הטיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שניים ועלויות

ליאור
    13/12/2011

שלום רב,
    אני נערה בת 14 ארצה לדעת כמה עולה לשים גשר בשיניים בשתי הלסתות כולל רסן.
    תודה רבה ליאור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שניים ועלויות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/12/2011

אין מחירים אחידים. סדר הגודל הוא אלפי שקלים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו