שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בטן
    27/12/2011

קודם כל מאוד מאוד חשוב לי שהשיניים שלי יראו מושלמות ואני אעשה כל מה שצריך בשביל זה
    אני כרגע עם גשר ובקרוב אוריד אותו, בין שתי השינים הקדמיות יש רווח קטנצ'יק בין השיניים ואחד יותר ארוך קצת מהשני(את זה עוד אפשר לתקן)...אבל השיניים שלי הן גדולות בעיני ואני לא אוהבת את זה ושן אחת יותר רחבה מהשניה , ניתן לעשות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אה ועוד דבר

בטן
    27/12/2011

שאני ממש מחייכת או ליתר דיוק צוחקת אפילו רואים לי קצת את הלסת העליונה...זה לא מחמיא..מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ועוד דבר - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/12/2011

קצת זה יפה ונותן מראה צעיר. האפשרויות להעלמת החניכיים על ידי ניתוח של הלסת או ניתוח של החניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/12/2011

התיעצי עם האורתודונט/ית שלך. אם כדאי מעט להצר את השן הרחבה יותר ושיניים נוספות שהן רחבות מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו