פלטה ליישור שיניים בלי גשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה ליישור שיניים בלי גשר
    פלטה בלי גשר
    10/01/2012

אז ככה הלכתי לרופא ושאלתי אותו איך אני יכול להוציא קצת את שני השיניים שלי שהם בפנים קצת כדי שיראה חיוך טוב הרופא הראשון אמר לי אפשר לשים לך גשר וליישר לך יפה מאוד הלכתי לרופא השני והוא אמר לי לא שווה להשקיע על גרש כל כך הרבה כסף אפשר להוציא לך את השניים קצת בפלטה בכך שתרקיב אותה כל היום רק באוככל תוריד ואחרי 5 חודש הוא יסדר לך את השינניים רציתי לישאול אם באמת יש כזאת פלטה והאם זה נכון שאפשר לשים פלטה כזה בלי גשר ? פשוט לישם רק פלטה ? ואם הוא מיישר טוב ומחזיק מעמד ?

ועוד שאלה האם הלבנה בלייזר זה טוב או לא ולכמה זמן ההלבנה מחזיקה ומה המחיר בערך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלטה ליישור שיניים בלי גשר - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    10/01/2012

ניתן לישר שיניים גם באמצעות פלטה בחלק מהמקרים. שמירת תוצאת הטיפול לא קשורה למכשיר היישור. בהלבנה איננו עוסקים בפורום אורתודונטיה. חשוב שתפנה למומחה או מומחית לאורתודונטיה לצורך ייעוץ בנושא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו