כמה שאלות לגבי יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי יישור שיניים
    שני
    19/01/2012

שלום, אני בת 20 עם בעיה של צפיפות שיניים בלסת העליונה ולכן יש לי 2 שיניים קדמיות עקומות. צמחה לי רק שן בינה אחת והיא צמחה בסדר גמור.
    כל יתר השיניים שלי מטופלות היטב חוץ מאחת שהייתי אמורה לעשות בה כתר ( שן טוחנת) ויש עליה רק מבנה כשנתיים ונשברה לי חתיכה מהשן (לא הספקתי לעשות את הכתר כי הייתי חיילת עד לפני כשבוע)
    הבנתי שאם אני רוצה לעשות יישור שיניים אני אצטרך לעקור שיניים ( רופא שיניים פעם אמר לי)
    השאלה שלי האם אפשר לעקור את השן "הלא טובה"?

לפי התיאור שלי כמה זמן אורך טיפול של יישור שיניים כזה? והאם יש אפשרות של יישור שלא בולט לעין כמו הברזלים? מה טווח העלויות?
    אני יודעת שצריך לראות ובלי בדיקה קשה להגיד אבל אני מעוניינת לדעת את הטווח
    תודה ויום טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    19/01/2012

אכן לעתים ניתן לעקור לצורך היישור את השן ה"פחות טובה".
    משך הטיפול הממוצע במקרי עקירות בין שנה וחצי לשנתיים.
    יש יישור פחות בולט מהברזלים.
    טווח המחירים תלוי בשיטת הטיפול: חיצוני ממתכת או שקוף או מכשור פנימי, שהוא היקר ביותר. איננו נוקבים במחירים כי הפם שונים ממקרה למקרה ומרופא לרופא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי העקירה

שני
    19/01/2012

האם יש עדיפות מסויימת לשן שאותה עוקרים? ז"א למיקום שלה ביחס לשיניים העקומות?
    כי אצלי השן ה"פחות טובה" היא שלישית לפני סוף הלסת ואני חושבת שזה קצת רחוק
    מהאיזור שעקום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי העקירה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/01/2012

יש חשיבות למיקום. גם שן שלישית מהסוף , לעתים עוקרים, אם מצבה לא טוב ומשתמשים ברווח ליישור השיניים האחרות. יש להעריך כמובן עד כמה מצב השן גרוע. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו