שר בשיניים-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שר בשיניים-דחוף
    רוני
    09/02/2008

שלום
    יש לי גשר בשיניים,ובשן הכי ימנית בלסת התחתונה כמעט נפלה לי הברזל בגלל שאכלתי זית והגשר נתקע בחרצן כנראה.הרופאה שלי תהייה רק בראשון הבא,מה לעשות עד אז?ללכת למרפאה ורופא שיניים רגיל אולי יכול לתקן לי את זה?אני מפחדת לבלוע את זה בלילה או משהו כזה.להוציא את זה לבד?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שר בשיניים-דחוף

הוספת תגובה

• עזרה ראשונה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    09/02/2008

את יכולה לנסות להוציא בעצמך את החלק שנפל ואם לא תצליחי, לפנות לרופא שיניים כללי כדי להוציא את החלק שהתנתק,או לודא שהחלק עדיין מחובר למשהו ואז תוכלי להמתין לרופאה שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ..עוד שאלה

רוני
    10/02/2008

החלק עדין מחובר לברזל,האם להשאיר אותו ולחכות לרופאה?הענין הוא שזה ממש מציק ובלתי אפשרי לאכול עם זה.ללכת לרופא רגיל ושהוא יגיד לי מה לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מציק - לפנות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    12/02/2008

למרפאה,בה את מטופלת אורתודונטית ולשאול על האפשרויות לעזרה ראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו