מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול למצב של "שן על שן"שהוא לא גשרנעם10/03/2012
כפי שאפשר לראות בתמונה, שן קדמית אחת שלי עולה על השנייה, המצב מעט מפריע לי ואני רוצה לטפל בו.
אני חד משמעית לא רוצה לעשות גשר. מסיבות שונות שלי..
עכשיו, שמעתי על קטע כזה של לשייף את השיניים, האם זה רלוונטי גם למצבי? אני אוהבת את הסדר של שאר השיניים שלי ואני פשוט רוצה לפנות לטיפול שהוא יותר ספציפי לבעיה שכן מפריעה לי.
אשמח לקבל מידע על הטיפול (לא מצאתי המון מידע על הטיפול באינטרנט) כמו:
1. איפה באזור קיראון יש מרפאות שמטפלות בנושא זה?
2. מהי העלות של הטיפול?
3. והאם מדובר בטיפול ממושך או טיפול חד פעמי?
4. השאלה החשובה באמת: האם הטיפול הוא שיכול להתאים למצב שלי? אחרי טיפול שיוף אגיע למצב כמו של אחרי גשר?
5. בהמשך לשאלה הרביעית, אם הטיפול לא מתאים, איזה טיפול כן מתאים שאינו גשר?
תודה רבה, רבה, רבה, רבה !! נעם (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול למצב של "שן על שן"שהוא לא גשר - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין11/03/2012שיוף בלבד נראה לי לא מתאים למצבך אךיש פתרונות שאינם גשר, שנראה לעין. כדאי שתחפשי אורתודונט/ית מומחה/מומחית באתר האגודה האורתודונטית או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים ולפי אזור מגוריך. עלות הטיפול משתנה מרופא לרופא. באורתודונטיה לא מדובר בד"כ בטיפול חד פעמי אך הוא לא חייב להיות ממושך מאוד. יש טיפולים באמצעות גשר פנימי או פלטות שקופות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?