עקירת שיניים וגשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיניים וגשר
    אנונימית
    04/04/2012

שלום, אני בת 13 ועקרו לי שתי שיניים למעלה ועשו לי גשר, עברו כמה שבועות מאז אבל אני מרגישה כאילו בקושי יש לי שיניים למעלה בכל צד יש לי חמש שיניים, בצד אחד כבר גדלה שן בינה והחור איפה שעקרו את השיינים הוא ממש גדול, והיו לי רק שתי שיניים קצת עקומות אחת מכל צד שעלו טיפה על השיניים הקידמיות רק אם מסתכלים מהצד ממש קרוב אפשר לראות, אז מה יעשו לי? תמיד תיהיה הרגשה כזאת של חוסר שיניים בפה? והחורים האלה ניסתמים לחולטין ולא ישאר שום דבר ולא יראו שעקרתי שיינים אחרי זה? כי עכשיו בין כל שן כמעט יש לי רווח וזה לא היה לי, לא היה שווה לעקור שיניים? עדיף רסן?

אני ממש מבולבלת, תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיניים וגשר

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אנונימית
    04/04/2012

ואין לי קוביות ואין לי כלום על השן הבינה אז לא ישאר רווח בין שן הבינה לשן האחרונה אחרי זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/04/2012

הטיפול אמור לסגור את רווחי העקירות. שיני הבינה בדרך כלל מתקדמות בעצמן. ואם לא - ניתן להוסיפן בהמשך לגשר. חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו