יישור שינים לסת עליונה על כתרים מחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שינים לסת עליונה על כתרים מחר
    שלי
    03/05/2012

שלום, אני בת 25 ומעוניינת לעשות גשר. בשל גילי מעדיפה את שיטת האינווזליין.
    בלסת עליונה יש לי 3 כתרי חרסינה בשיניים הקדמיות. האם אפשרי לעשות גשר על כתרים?
    *האם שיטת אנווזליין מתאימה להיות על כתרים מחרסינה? מומלצת? או עלולה להזיק להם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שינים לסת עליונה על כתרים מחר - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/05/2012

אינוויזאליין או כל שיטה אחרת של פלטות שקופות אינה גורמת פגיעה בכתרים מחרסינה או כתרים אחרים. בהצלחה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינווזליין או שיטה דומה?

שלי
    21/06/2012

הבנתי שיש שתי שיטות ליישור שיניים שקוף: אינווזליין וclear alinger... האם שתי השיטות מביאות לאותה הצלחה? האם לאחת מהן יש יותר וותק והצלחה מוכחת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינווזליין או שיטה דומה? - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/06/2012

לא נעשתה השוואה מדעית עד כה בין השיטות. לאינוויזאליין יש ותק רב יותר והצלחות מתועדות. בהצלחה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו