שן אחת לא ישרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן אחת לא ישרה
    אלונה ש
    15/02/2008

שלום,
    אני בת 21 ויש לי שיניים די בריאות ואסתטיות.אולם,מציקה לי רק אחת השיניים הקדמיות(בשיכבת השיניים העליונה) שאינה ישרה כל כך וכביכול "יוצאת" מהשורה הישרה של השיניים מעט הצידה.
    היא בולטת לאור העובדה ששאר השיניים לידה ישרות.האם כיצד ניתן לישר אותה בלבד?האם אני צריכה גשר שלם רק בגלל שן אחת?
    האם יש אמצעי שאינו בולט יותר מדי?

תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן אחת לא ישרה

הוספת תגובה

• הזזת שן אחת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/02/2008

כדי להזיז שן אחת דרוש עיגון משיניים סמוכות או רקמות קשות אחרות. יש אמצעים שאינם בולטים במיוחד: סמכים שקופים עם חוטי מתכת, פלטות קקופות או סמכים פנימיים. רצוי להתייעץ עם אורתודונט/ית מומחה/מומחית מה מתאים למקרה שלך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוקסיזם

נעמה
    18/02/2008

במידה ואני אעבור אחד מתהליכי היישור הנ"ל,אני אוכל להמשיך לישון עם סד השיניים שלי?כמה זמן בערך(בד"כ)אמורים "ללכת" עם אחד מאמצעי הישור הללו?

תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמוש בסד לילה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/02/2008

אם מטפלים בלסת העליונה, ניתן לשקול ביצוע סד שישען על השיניים התחתונות. משך היישור אינו קבוע. סדר גודל של חודשים ספורים בלבד עד בין שנה לשנתיים - תלוי במקרה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו