שיניים בולטות או חניכיים בולטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים בולטות או חניכיים בולטות
    אירית
    17/05/2012

שלום
    יש לי שינים בולטות.קראתי באינטרנט שיכול להיות שהשיניים שלי לא בולטות אלא החניכיים.איך אוכל לדעת אם השיניים שלי בולטות או החניכיים .יש לציין שבילדותי מצצתי אצבע,עברתי טיפול של יישור ,השיניים הסתדרו ולאחר מספר שנים הייתה רגרסיה.אני נמצאת בעיצומו של טיפול שני של יישור שיניים .הרופא שלי לא אומר לי מה הבעייה ,ממעט לדבר ואין אני יודעת מה יש לי .עזרי לי בבקשה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיניים בולטות או חניכיים בולטות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/05/2012

לא ברור לי מה הכוונה ב"בליטת חניכיים" ואני מניחה שכיוון שיישור השינים היה לשביעות רצונך בעבר וכעת הרגרסיה מתוקנת, מדובר בבעיה שנעוצה בשיניים ושתיפטר בטיפול. בכל זאת את חייבת לדרוש תשובות לשאלות הנוגעות לאבחנה ולטיפול מהאורתודונט שלך. אם אינו נותן הסבר כזה, את יכולה לפנות לייעוץ אצל אורתודונט אחר או באחת מהמחלקות לאורתודונטיה בבתי הספר לרפואת שיניים בירושלים (הדסה) או תל אביב או ברמב"ם שבחיפה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו