גשר מסוג DEMON- האם יעיל יותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר מסוג DEMON- האם יעיל יותר?
    היליפי
    23/05/2012

שלום רב,
    אני מעוניינת לעבור יישור (בת 32) וחשוב לי שהגשר יהיה כמה שפחות נראה ושהטיפול ייקח כמה שפחות זמן.
    אורטודנט הציע לי גשר מסוג DEMON, גשר שקוף (לכל אורך השיניים).
    לדבריו הטיפול היעיל ביותר, המהיר ביותר והנוח ביותר . כמו כן הרופא ציין שגשר זה אוגר פחות לכלוך . כמובן שהחיסרון הוא שגשר זה יקר יותר.
    האם הסוג הזה באמת בעל יתרונות רבים כל כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גשר מסוג DEMON- האם יעיל יותר? - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/05/2012

בספרות המקצועית אין הוכחה שגשר מסוג זה הוא היעיל והמהיר ביותר. יש רופאי שיניים שאינם אורתודונטים שמשתמשים בסוג זה של גשר. בדקי שמי שיטפל בך הוא אורתודונט מומחה לפי אתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DEMON

היליפי
    24/05/2012

תודה על תגובתך.

חשוב לי לדעת האם אכן דמון פחות אוגר לכלוך?
    האם הוא באמת שקוף יותר מהתקנים אחרים?
    האם הוא מקצר את זמן הרכבת ההתקן, בעיקרון?

מחיר ההתקן יקר יותר באלפי שקלים מהתקנים אחרים, אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DEMON - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    24/05/2012

Damon הוא סמך עם נעילה עצמית של חברת Ormco. קיימים סמכים עם נעילה עצמית של חברות אחרות שאינם נקראים באותו שם ובנויים בצורה דומה מאוד ונראים דומה מאוד. שאלי את האורתודונט שלך על האפשרויות האחרות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו