מרחיב בלסת העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחיב בלסת העליונה
    וירוניקה
    31/05/2012

שלום

אני בת 20..שמתי את האצבע בפה זמן רב כשהייתי קטנה, בסוף החלטתי ללכת לרופאה עכשיו היא אמרה לי שאני צריכה קודם כל מרחיב ללסת עליונה וצריך לשים אותו 8-6 חודשים אמרה לי עם החודש השני את תרגישי לחץ בשניים הקדמיות
    5 חודשים אני עם המרחיב הזה ולא מרגישה לחץ לא מרגישה שום דבר ושום דבר לא השתנה בשיניים שלי חוץ מהטחונה שליד הטבעת שמחזיקה את המרחיב יצאה קצת החוצה... מה זאת אומרת זה יקח הרבה זמן עד שהשיניים הקדמיות יתרחקו ? ולמה אני לא מרגישה בכאב? היא אמרה לי האחרים לוקחים אקמול אחרי שהיא מסובבת להם את המרחיב כל שבוע...למה זה קורה ? אני לא יכולה לסבול אותו יותר מ 8 חודשים נגעלתי ממנו :(..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחיב בלסת העליונה

הוספת תגובה

• מרחיב בלסת העליונה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    02/06/2012

האם את מטופלת אצל רופאת שיניים או אורתודונטית עם תעודת מומחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל רופאת שיניים לא אורתודנטית

וירוניקה
    07/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל רופאת שיניים לא אורתודנטית - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    09/06/2012

גשי לחוות דעת נוספת אצל מומחה/ית לאורתודונטיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו