מספר שאלות לגבי יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לגבי יישור שיניים
    שני
    12/06/2012

אז ככה, אני בת 21, וישנה צפיפות בלסת העליונה,

לסת תחתונה יחסית ישרה.

ניב ימני יוצא החוצה, ושן קדמית שמאלית עולה טיפה על הימנית.

אני עתידה לעקור 2 שיניים, 14+24 ליצירת מקום.

היום הדביקו לי סמכים לפני העקירות ויש לי מספר שאלות בנושא ( סמכים לא הודבקו על השיניים שאמורות להעקר).

שמו לי שומר מקום דו צדדי, וזה נורא מציק לי בחיך, האוכל נתקע ואני בקושי יכולה לבלוע את המזון. תקין? אתרגל?

בנוסף לשומר מקום, הותקן אצלי בלסת העליונה עוד טבעת בשן טוחנת רק בצד הימני, כלומר יש לי שומר מקום עם טבעות ועוד טבעת רק בצד אחד.

יש סיבה לזה?

החוט שמחבר בין הסמכים ( שקופים אגב, חרסינה) מחובר רק בשיניים שיש עליהם את הסמכים והוא לא מגיע לחור של הטבעות.

השאלה שלי אם זה הגיוני שהאורתודנט ביצע כבר תנועות רק עם גומיות או שחייבים שהברזל יהיה לכל האורך? כי התחילו לי קצת כאבים, ואני לא בטוחה אם יש כבר לחץ בעיקבות תנועות וגם לא עקרתי עדיין את השיניים...

ושאלה אחרונה, כמו שאמרתי הסמכים הם שקופים.

מאיזה מאכלים להימנע? הבנתי שמאכלים עם צבעי מאכל,

אבל מה עם רסק עגבניות, מעדני שוקולד וכו'? יצהיב?

אשמח להתייחסותך המקצועית ותודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מספר שאלות לגבי יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    15/06/2012

איננו מודעים לתוכנית הטיפול של הרופא שלך. אנחנו גם לא יודעים בדיוק מה מצבך. כל השאלות שאת שואלת כאן אמורות להיות מוסברות לך על ידי הרופא המטפל. תתקשרי בהזדמנות הקרובה למרפאת השיניים שלך ושאלי את כל השאלות הללו. אין מרשם לעוגה ביישור שיניים, הכל בהתאם לתוכנית הטיפול הספציפית של הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו