שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילך
    18/02/2008

שיניי ישרות וצמודות פרט לשן העליונה שמעט בולטת ועקומה (באופן שכמעט לא מבחינים - אלא מהפרופיל..) ורציתי לדעת אם קיים חסרון בשיוף שיניים בטיפול אורתודנטי? האם כדאי לי להמנע מכך? אני שואלת מהסיבה שרופא אחד אמר שאני אצטרך (ונתן לי מחיר יותר זול לטיפול) בעוד שרופא אחר אמר שלא...

אני יודעת שכל רופא עובד בדרך שונה אבל בכל זאת, אשמח אם תייעצו לי. האם יכול להיות שבסוף הטיפול יתברר בכל זאת שלא נדרש שיוף? ייעצו לי לטפל באמצעות פלטה או ריבועים, מה ההבדל ומה עדיף מבחינת טיפול, תוצאות וזמן?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הסרת אמייל=שיוף ועוד...

ד``ר עתליה וסרשטיין
    19/02/2008

הסרת עד רבע מילימטר מהאמייל אינה מזיקה. אכן ייתכן שבתחילת הטיפול תהייה הערכה של צורך בהסרת חומר שן ולקראת סוף הטיפול יסתבר שאין בכך צורך.
    ההבדל בין פלטה לריבועים: בעזרת ריבועים יש שליטה מירבית על עמדת כל שן כולל עמדת השורש ועם פלטה פחות שליטה, אך יתכן שבמקרה שלך אין צורך בשליטה מירבית. חשוב שמי שיטפל בך הם מומחה/ מומחית לאורתודונטיה. אורך הטיפול לא בהכרח שונה במידה משמעותית בין פלטה לריבועים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו