פלטה ללילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה ללילה
    יאנה
    17/07/2012

היי, הורידו לי את הגשר לפני חודש, שמו לי קיבוע והרופא הביא לי פלטה לישון איתה בלילה,
    הוא המליץ לי היום כדי לנקות אותה לרכוש טבליות "קוקידנט". קניתי אותם היום אבל אני לא ככ מבינה איך לנקות אותם, לנקות לפניי השינה ואז להרכיב אותם ללילה, או בבוקר כשאני קמה אחריי לנקות אותם??? אשמח מאוד לתשובה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטה ללילה

הוספת תגובה

• פלטה ללילה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    17/07/2012

למלא כוס מים, להוסיף טבליה, להשרות 10 דק׳ , לשטוף במים זורמים. לחזור על כך פעמיים/שלוש בשבוע ולשנות תדירות בהתאם למידת האבנית המצטברת על המכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי הייתה,

יאנה
    17/07/2012

מתי לעשות את זה בלילה לפניי שאני הולכת לישון לנקות ואז להרכיב את הפלטה, או ביום לעשות את זה..אני שמה את הפלטה בתוך כוס מיים ושמה טבליה ל10 דק ואז לשטוף במיים,כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטה ללילה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/07/2012

הייתי ממליץ לנקות לפני השינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו