פלטה פנימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה פנימית
    אודי
    19/08/2012

שלום, אני בחורה בת 29 ובשנה וחצי האחרונות עברתי מלא חוות דעת אורתודונטיות לגביי הפה.
    לפני שלוש שנים החלה לי מעט יציאה של הלסת הקדמית, מעט, והשיניים החלו להתבלט מעט. חלק מהרופאים אמרו לי שהלשון שלי דוחפת את השיניים. חלקם המליצו לי על עקירת שן אחת כדי להכניס את השיניים יותר פנימה. אותי זה מחריד לעקור שיניים בריאות ועוד שיניים שנותנות חן לחיוך שלי, ועוד יותר מזה הכנסת הלסת תגרום לשפה העליונה בטח להיות יותר רופפת או ישנה מעט את פי, ודבר זה איני רוצה בכלל!
    בסהכ יש לי חיוך יפה והשניים מעט בחוץ, רופאים דיברו איתי על טיפול של הכנסה מלאה של הלסת וחלק מהרופאים דיברו איתי יותר על אסתטיקה שיראו ישרות רק.
    הרי שמיישרים שיניים רוצים מעט להכניס אותם גם לא?
    ועוד שאלה , קשה לי לחשוב על עצמי עם פלטה חיצונית , עברתי את הגיל הזה בעודי עוסקת בתחום שלא נראה לי שיראה יפה עם פלטה.
    איזה טיפול אפשרי שימנע מהלשון שלי לדחוף את השיניים החוצה, כי כנראה זה בבליעת רוק ובשינה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטה פנימית

הוספת תגובה

• פלטה פנימית - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    21/08/2012

אם אכן יש לך בעיה של הרגלי לשון לא תקינים, פני לקלינאית תקשורת ופתרי בעיה זו בטרם תתחילי בטיפול אורתודונטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה קלינאית תקשורת יכולה לעזור?

אודי
    21/08/2012

אני לא יודעת אם זה בגלל הלשון אך כמה רופאים אמרו לי כשאני בולעת את הרוק ואומרת מילים עם האות ס הלשון מעט נוגעת בישניים.
    השאלה עד כמה קלינאית תקשורת יכולה לעזור? אני כבר שנה וחצי בטיפולי חניכיים כדי להתחיל ממקום הכי טוב טיפול, ועכשיו גם קלינאית תקשורת ?
    מה המלצתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם אני צריכה הפניה מרופא?

אודי
    21/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו