רופא שיניים-אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא שיניים-אור
    שלומי כהן
    22/08/2012

שלום לכולם.ערב טוב/לילה טוב לכולם...

ערב/לילה טוב לכולם.....היי....רק רציתי לשאול ולברר כמה דברים:

-שלום,היי..רציתי קודם כל להגיד שאני עושה יישור שיניים בקניון מלחה בירושלים,במרפאת אקרמן.

וסתם משהו..מרפאת אקרמן בירושלים,קניון מלחה היא טובה???

רציתי לשאול שהאם זה הגיוני ולא מחשיד או משהו כזה..אבל רציתי לשאול שהאם זה הגיוני שיש בנאדם שהוא רופא שיניים,
    יש לו אישור ורישיון לעסוק ברפואת שיניים..והוא אפילו רשום באתר של משרד הבריאות...ויש תו תחום משני שבו הוא עוסק שזה אורתודונטיה אך באתר של אגודת האורתודונטים בישראל..הוא לא מופיע בכלל??
    אני מתכוון שהבנאדם הוא לא אורתודונט בכלל אלא רופא שיניים אך הוא עוסק בתחום משני בעבודה שלו במרפאה ביישור שיניים..זה הגיוני??
    והוא רשום רק באתר של משרד הבריאות..ולא באתר של אגודת האורתודונטים בישראל..כי אמרתי הוא לא ממש אורתודונט..בעצם בכלל לא...אלא רופא שיניים ויש לו רישיון וכל זה אבל יש לו אישור לעסוק בתחום המשני שלו ביישור שיניים....שהעיסוק שלו בה' הידיעה זה רפואת שיניים...זה הגיוני...שאו שמדובר פה בבנאדם מתחזה???

מחכה לתשובה והמשך לילה טוב

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא שיניים-אור

הוספת תגובה

• רופא שיניים-אור - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/08/2012

בדוק אם הוא אורתודונט=מומחה לאורתודונטיה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים ברשימת המומחים לאורתודונטיה. אםם אינו ברשימה, סביר שהוא רופא שיניים כללי שעוסק באורתודונטיה. לכל רופא שיניים מותר לעסוק בכל תחום מומחיות במקצוע, אך לא להכריז על עצמו כמומחה בנושא. כלומר מותר לו לעסוק באורתודונטיה אך לא לאמר על עצמו שהוא אורתודונט. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתודנטיה

שלומי כהן
    27/08/2012

שלום לך עמליה.היי בוקר טוב/צוהריים טובים לך.

שלום עמליה.שלום רב.

אהה..היי.רק רציתי להגיד שהרופא שלי כמו שכבר אמרתי הוא לא רשום באתר של האורתודונטים בישראל..

הוא לא אורתודונט..אלא רופא שיניים רגיל והוא רשום אך ורק באתר של משרד הבריאות ברשימת רופאי שיניים בישראל....

והוא לא אורתודונט..והתחום העסקי שלו זה רפואת שיניים והתחום המשני שלו זה אורתודונטיה אז זה בסדר??זה הגיוני??

מחכה לתשובה והמשך יום טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתודנטיה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    08/09/2012

כל רופא שיניים כל פי חוק רשאי לעסוק ביישור שיניים. השאלה אם אתה מעדיף לעבור יישור שיניים על ידי רופא שיניים שלא עבר התמחות במוסד מוכר וגם לא עבר בחינות רישוי מטעם המועצה המדעית משרד הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שיניים מופנה לאריאל דינבר

שלומי כהן
    08/09/2012

ערב טוב ושבוע טוב אריאל.

ערב טוב.שלום רב אריאל.

היי..תראה..רק רציתי להגיד שתראה כמו שכבר אמרתי הרופא שמטפל בי הוא רופא שיניים רגיל..ורופא שיניים לכל דבר..
    אבל הוא לא אורתודונט מוסמך....זה לא המומחיות שלו אלא המומחיות שלו זה רפואת שיניים....זה התחום הראשי והעסקי שלו שבו הוא מתמחה..
    והתחום המשני שלו זה יישור שיניים..
    והרופא שלי רשום אך ורק באתר של משרד הבריאות והוא לא רשום באתר של אגודת האורתודונטים בישראל..אתה מבין??
    עכשיו רק בשביל העניין אני מאוד הייתי מעדיף לעבור את היישור הזה אצל רופא שיניים שהוא ממש אורתודונט מוסמך ומוכר ושעבר את בחינות הרישוי כמו שאמרת...
    אבל בגלל שהתחלתי אצל הרופא שלי אז אני לא יכול להפסיק באמצע(למרות שאני קצת חושש מהתוצאה בסוף).
    עכשיו תראה אני מטופל במרפאת שיניים אקרמן בקניון מלחה בירושלים אצל ד"ר רפי לב..את מכיר את המפראה הזאת?.היא טובה?.ובכלל אתה מכיר את הרופא שלי..הוא טוב??
    עכשיו גם רציתי לשאול אותך זה בסדר ומותר ע"פ החוק שהרופא שלי שמטפל בי הוא רשום אך ורק באתר של משרד הבריאות בתור רופא שיניים....ורציתי לשאול שזה בסדר ומותר ע"פ החוק לעשות לי את היישור שיניים??

מחכה לתשובה ושיהיה לך המשך ערב טוב ושבוע פשוט נ-פ-ל-א...

שלומי כהן.

נ.ב:

- רציתי רק לשאול אותך מה אתה ממליץ לאנשים שעברו פעם אחת יישור שיניים ולא מרוצים מהתוצאה.??
    מה אתה ממליץ לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ע"י רופא שיניים

דר' דינבר
    01/10/2012

מותר לרופא שיניים על פי חוק לבצע יישור שיניים
    לא אינני מכיר את הרופאים שציינת.
    אני ממליץ לעבור טיפול אורתודונטי על ידי מומחה או לפחות על ידי בוגר התמחות (במוסד מוכר ע"י המועצה המדעית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי רשאי לעשות ישור שיניים

גלית
    04/09/2012

האם רק אותודנטים רשאים לעשות יישור שיניים ע"י השיטה החדשה של קוביות דאמון או רופא שיניים רגיל גם יכול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי רשאי לעשות ישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    08/09/2012

דיימון איננה שיטה חדשה. היא קיימת כבר הרבה שנים. היא פשוט שווקה ע"י גורמים לא מקצועיים כשיטה המחוללת פלאים. מכשור דיימון הוא מצויין כמו הרבה מכשירים אחרים. יש להבין שזהו כלי ליישור שיניים כמו רכב. יותר חשוב לבחור את הנהג ולא את הרכב. ניתן להגיע לתוצאות מעולות גם במכשירים אחרים.
    כל רופא שיניים רשאי על פי חוק לעסוק ביישור שיניים.
    לבחירתך טיפול ע"י רופא שיניים ללא הכשרה מקצועית בתחום או רופא שיניים שעבר התמחות במוסד מוכר או מומחה ליישור שיניים שעבר התמחות במוסד מוכר ועבר בחינות התמחות מטעם המועצה המדעית משרד הבריאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו