מתח קבוע בשרירי הלסת - כבר שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח קבוע בשרירי הלסת - כבר שנים
    בן 35
    17/09/2012

שלום,
    אנסה לשים את העובדות בנקודות ברורות וקצרות:
    1. מדובר בבעיה שמפריעה לי כבר שנים (10-15 ואולי יותר)
    2. בעת ריצה אינטנסיבית אני מרגיש פעילות מאוד מוגברת בשרירי הלסתות אך הקלה מסויימת לאחר מכן שגם היא עוברת והמצב חוזר לקדמותו כעבור כשעתיים שלוש. (בעבר הייתי עושה המון ספורט אך גם זה לא עזר להעלים את הבעיה: 4-5 אימוני קפואירה בשבוע).
    3. עברתי טיפולי עיסויי שונים ודיקור שהקלו לשעתיים שלוש לאחר הטיפול אך המצב חזר לקדמותו לאחר מכן.
    4. לעיתים רחוקות (כל חצי שנה בערך) אני עובר תקופה של מספר לילות (3-5) בהם אני חורק שיניים.
    5. בגיל העשרה עברתי יישור שיניים אצל אורתודנט.
    6. מצב נוסף היוצר הקלה לזמן קצר הוא הוצאת הלשון והחזקתה במצב זה למספר דקות. או הוצאת אויר עד ריקון הריאות (ועוד נסיונות שונים)

בגלל שהמצב הזה מציק לי כ"כ הרבה זמן עשיתי בדיקות שונות ומשונות (כמו שציינתי במספר 6) ויש לי חשד שהגורם לבעיה היא שינויי מצב הפה שלי ע"י הטיפול האורתודנטי שקיבלתי.
    האם זה נשמע מוכר?
    האם יש פיתרון אורתודנטי או אחר הידוע לכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתח קבוע בשרירי הלסת - כבר שנים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    24/09/2012

הגורם והפתרון אינם אורתודונטיים ככל הנראה. פנה למי שמטפל/ת בבעיות שרירי ומפרקי הלסת בבתי הספר לרפואת שיניים בתל אביב או בירושלים או בתאגידי קופות החולים או באופן פרטי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו