לסת תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת תחתונה
    דיאנה
    15/10/2012

בפגישה אצל אורטודנט נאמר לי שהלסת התחתונה שלי היא פנימה מידי וצריך למשוך אותה החוצה בעזרת טיפול שלא ממש הבנתי איך קוראים לו.
    השיניים העליונות שלי סוגרות על השיניים התחתונות כך שכמעט ולא רואים אותם כלומר הלסת התחתו נה שלי ימצאת פנימה מידי.
    לפי מה שהבנתי מרופאה הטיפול אמור למקם את הלסת התחתונה במקומה ובעצם לבנות סחוס חדש באזור המפרק הלסתי .
    האם זה הגיוני ובמה משתמשים כדי לעשות את זה.
    הטיפול שהיא הציעה לי זה שנה וחצי קוביות על השינים התחתונות ומיקום הלסת במקומה ואחכ חצי שנה נוספת של קוביות גם למעלה לתקן צפיפות קלה שיש לי.
    נ.ב אני בת 25 והנבתי שזה גבולי בגיל הזה אבל עדיין אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת תחתונה

הוספת תגובה

• גשר לשיניים תחתונות

איה
    23/10/2012

אני בת 39. בילדותי היה לי גשר אך תוצאותיו לא מספקות אותי. אני מעוניינת ביישור שיניים תחתונות. אך נאמר לי כי המחיר ליישור שיניים תחתונות בלבד והמחיר ליישור שיניים בכל הפה הוא כמעט אותו דבר- בהצעת מחיר יצא לי פער של 500 שקלים ביניהם.
    האם זה נכון שאין כמעט הבדל במחיר ולכן עדיף כבר לעשות בכל השיניים, גם למעלה וגם למטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת תחתונה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    25/10/2012

בגיל 25 הבאת לסת תחתונה לעמדה קדמית תיתכן רק באמצעות כירורגיה. שיניים ניתן להזיז בכל גיל אך בנית סחוס חדש אפשרית רק בתקופת הגדילה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו