יישור שיניים לילדה בת 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים לילדה בת 14
    אורטל
    27/10/2012

שלום לכם.

1. כבר 4 חודשים אני מסתובבת בין כל מיני רופאים לגבי יישור שיניים, כשרק לאחרונה התברר לי שעדיף רופא מומחה ולא מתמחה. הבעייה שרופאים מומחים מבקשים המון כסף ואני בתור אם חד הורית לא יכולה להרשות לי זאת - וגם בקופ"ח כללית מבקשים ממני מחיר גבוה מאוד (קרוב ל- 9,000 ש"ח) . האם מישהו יכול להציע שם של רופא מומחה - לא יקרן, שאפשר לסמוך עליו (באיזור תל אביב).

2. האם שמעתם על ד"ר -" גפן אילן מבני ברק? ו/או "מריה ניוטין" ממדיקליניק בע"מ - המרכז לרפואה פרטית ברחוב שאול המלך 37 תל אביב.

3. אני לא מבינה מה ההבדל בין רופא מומחה למתמחה? גם הציעו לי ללכת לאוניברסיטת רמת אביב למתמחים (שיש מעליהם רופא מומחה שמפקח עליהם), אבל הם אלה שעושים את הטיפול לילד ( השאלה אם הילד הוא לא "שפן" הנסיונות של הסטודנטים האלה?

לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים לילדה בת 14

הוספת תגובה

• יישור שיניים לילדה בת 14 - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    28/10/2012

הטיפול שמבוצע באוניברסיטה הוא איכותי ובהשגחת טובי המומחים. המחיר אטרקטיבי מאד. אנחנו בהחלט ממליצים על טיפול באוניברסיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו