מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנשך עמוק ושיניים עקומותמיכאל14/01/2013
שלום.
יש לי מנשך עמוק, השיניים בלסת העליונה סוגרים לגמרי את השיניים בתחתונה עד כדי כך שלא רואים את השיניים בכלל, הלסת התחתונה קצרה.
בנוסף לכך שני השיניים הקדמיות בעליונה פונות אחורה לכיוון פנים הפה בזווית של כ45 מעלות.
השאלות שלי:
1. בגלל שכל שאר השיניים הם בסדר ורק שני השיניים הם עקומות, האם אפשר לטפל בזה ללא גשר? אם לא במצב של שיניים שנוטות אחורה+מנשך סגור האם זה אפשרי לשים גשר מהצד האחורי של השיניים? כי אחרי הכל השיניים באות במגע עם השניים התחתונות.
2.הבנתי מהרופא שלי שאפשר לטפל במנשך רק בעזרת ניתוח, להאריך את הלסת התחתונה בעזרת שטלים, האם בשביל ניתוח כזה חייב להיות גשר על שתי הלסתות?
3.הרופא אמר שבעזרת גשר מתחתי זה יקח כ חצי שנה ליישר את השיניים, האם זה הגיוני?
הסיבה שאני שואל את השאלות האלו זה כי אני מפחד שיכולים לשקר לי כדי פשוט להוסיף "עבודה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה.
מיכאל14/01/2013האם אפשר פשוט לעקור את הישניים העקומות במקומן להשתיל שיניים ואחר כך לעבור ניתוח בלסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשך עמוק ושיניים עקומות - תגובה
ד``ר אריאל דינבר06/02/2013ניתן לענות לשאלותיך רק לאחר בדיקה קלינית. פנה לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?