מנשך עמוק ושיניים עקומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשך עמוק ושיניים עקומות
    מיכאל
    14/01/2013

שלום.
    יש לי מנשך עמוק, השיניים בלסת העליונה סוגרים לגמרי את השיניים בתחתונה עד כדי כך שלא רואים את השיניים בכלל, הלסת התחתונה קצרה.
    בנוסף לכך שני השיניים הקדמיות בעליונה פונות אחורה לכיוון פנים הפה בזווית של כ45 מעלות.
    השאלות שלי:
    1. בגלל שכל שאר השיניים הם בסדר ורק שני השיניים הם עקומות, האם אפשר לטפל בזה ללא גשר? אם לא במצב של שיניים שנוטות אחורה+מנשך סגור האם זה אפשרי לשים גשר מהצד האחורי של השיניים? כי אחרי הכל השיניים באות במגע עם השניים התחתונות.

2.הבנתי מהרופא שלי שאפשר לטפל במנשך רק בעזרת ניתוח, להאריך את הלסת התחתונה בעזרת שטלים, האם בשביל ניתוח כזה חייב להיות גשר על שתי הלסתות?

3.הרופא אמר שבעזרת גשר מתחתי זה יקח כ חצי שנה ליישר את השיניים, האם זה הגיוני?

הסיבה שאני שואל את השאלות האלו זה כי אני מפחד שיכולים לשקר לי כדי פשוט להוסיף "עבודה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשך עמוק ושיניים עקומות

הוספת תגובה

• עוד שאלה.

מיכאל
    14/01/2013

האם אפשר פשוט לעקור את הישניים העקומות במקומן להשתיל שיניים ואחר כך לעבור ניתוח בלסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשך עמוק ושיניים עקומות - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    06/02/2013

ניתן לענות לשאלותיך רק לאחר בדיקה קלינית. פנה לחוות דעת נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו