שאלה דחופה - אנא עצתכם לאם דואגת !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - אנא עצתכם לאם דואגת !
    רעות
    02/03/2013

ד"ר נכבד,

בתי עוברת יישור שיניים קרוב לשנתיים. הייתה לה בעיה פשוטה של קשת קלה בצד העליון של החניכיים. הטיפול היה אמור כבר להסתיים... אלא שהרופא החליט לפני כשלושה חודשים להאריך לדבריו "בשני מילימטר בערך.." את השיניים החותכות העליונות ללא סיבה מיוחדת!!! רק בשביל שאסתטית יאריך אותם עוד קצת. זה גרם לנו עוול נוראי - החניכיים ירדו למטה ולפתע הבחנו שהלך ונוצר לבתי "גמי סמייל" פשוט מכוער.
    הילדה כועסת ולא מרוצה ואני מתוסכלת ברמה שקשה לי להירדם בלילות.. למה לקלקל חיוך כ"כ יפה!! הרי הלא הייתה עם חיוך חניכי מעולם!! באותו היום ששינה לה הקוביות אמרתי לו שזה נראה לי בסדר השיניים שהן מספיק ארוכות אבל הוא התעקש והמילימטרים האלו שלו עלו לנו ביוקר.. (סמכתי עליו ואני מאד מאשימה את עצמי..)
    ביקרתי אצלו והתלוננתי והוא ביצע "אינטרוזיה" לפני כשבועיים וחצי לשני הצמודות לחותכות העליונות והכל פשוט התעקם. והחניכיים נראות במצוקה. אני בלחץ נוראי שאין לתאר ולא יודעת מה לעשות... הפה שלה היה ככ יפה והיא רק נערה.....השאלות שלי הן:
    1. האינטרוזיה שהוא מבצע תעלה בחזרה את החניכיים??
    2. האם זה לא מזיק לילדה?
    3. במידה וזה לא צפוי לעזור מה לעשות? לנסות להעלות את החותכות שוב??
    אני אובדת עיצות אנא עצתכם.. יש לציין שהיא מטופלת אצל מומחה.

תודה רבה!
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - אנא עצתכם לאם דואגת ! - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    07/03/2013

האינטרוזיה אמורה להעלות את החניכיים. אין מה להילחץ ותמיד ניתן לתקן ולשפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו