שאלה נוספת..הבהרה בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת..הבהרה בבקשה דחוף
    רעות
    11/03/2013

דר שלום
    לפני כמה ימים כתבתי על בתי שהאורטודנט משך לה את השיניים הקדמיות למטה ללא סיבה מיוחדת אלא להשיג עוד קצת הבדל מול הניבין וזה גרם לגמי סמייל שלא היה לה מעולם. כתבת לי שאינטרוזיה אמורה להעלות חניכיים ואפשר לתקן אבל רופא חניכיים הסביר לי שעם המשיכה למטה יורדת ונבנית גם עצם ואת העצם לא ניתן להחזיר למקום עם אינטרוזיה.. האם אכן הוא צודק ושיניים שהורדו במשך 3 חודשים לא ניתן להחזיר החניכיים למעלה בגלל העצם? אדמח מאד להבהרה שתוכל לכוון אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..הבהרה בבקשה דחוף - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    12/03/2013

העצם אמורה להיספג עם האינטרוזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת מהאינטרוזיה אנא תשובתכם

רעות
    14/03/2013

דר נכבד
    תודה על התשובות
    בהמשך לאותו המקרה אם הרופא יבצע אינטרוזיה להחזיר החניכיים למעלה זה לא עלול לפגוע בשורשי השיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת מהאינטרוזיה אנא תשובתכם - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/03/2013

כל תנועה אורתודונטית עלולה לפגוע בשורשי השיניים, אך הפגיעה חסרת משמעות קלינית ברוב המכריע של המקרים. לא לדאוג כל כך. זה לא עניין של חיים ומוות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו