מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיניים צפופותעלמה14/03/2008
אני בת 36 וכבר שנים שאני מעוניינת ביישור שיניים. אני עוסקת בהדרכה של בני נוער והדבר מביך אותי מאוד. לפני מספר שנים נאמר לי כי שיטת הסמכים השקופים לא תתאים לי, אך שמעתי שיש אפשרות לשייף את השינייםאו משהו כזה, וכל זאת בלי לפגוע בשורש השן. וכך אוכל אולי ליישר את שיני באמצעות הסמכים.
האם תוכלו לייעץ לי בהקדם ?
עלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיוף שיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין15/03/2008לא סביר שסמכים(ברקטים) שקופים אינם מתאימים למקרה כל שהו אולי כוונתך לפלטות שקופות, שאכן לא מתאימות לכל מקרה. אכן ניתן להצר את השיניים וזה נעשה בדרך כלל כדרך להימנע מצורך בעקירת שיניים לצורך יישורן . אכן ששיטת הפלטות השקופות מתאימה יותר למצבי הצרת השיניים מאשר למצבי עקירות לצורך יישור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב ותודה על התשובה המהירה
עלמה16/03/2008כדי להיות בטוחה...
כיצד מתבצע השיוף ? האם זה כואב ? האם רואים את זה ? האם מיד אחרי השיוף ניתן להתחיל את הטיפול בפלטות השקופות ? האם יכול להיגרם נזק מהשיוף ? מחכה בקוצר רוח לתשובתך.
עלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת השיניים- שיוף
וסרשטיין עתלי16/03/2008מתבצעת במספר שיטות: או רצועת מתכת עם אבקת יהלום, שמועברת בין השיניים, או באמצעות דיסק שמסתובב או בורר=מקדח לצורך זה. מותר להסיר אמייל בעובי מסוים מכל צד של השן - הסרה שאינה כואבת וואינה מזיקה, אם אין נטייה לעששת או בעיות חניכיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
וסרשטיין עתלי16/03/2008לא רואים את השיוף, שנעשה בדרך כלל תוך כדי טיפול בפלטות השקופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן המרפאה שלך ?
עלמה16/03/2008האם את מקבלת רק בתל אביב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?