שיניים צפופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים צפופות
    עלמה
    14/03/2008

אני בת 36 וכבר שנים שאני מעוניינת ביישור שיניים. אני עוסקת בהדרכה של בני נוער והדבר מביך אותי מאוד. לפני מספר שנים נאמר לי כי שיטת הסמכים השקופים לא תתאים לי, אך שמעתי שיש אפשרות לשייף את השינייםאו משהו כזה, וכל זאת בלי לפגוע בשורש השן. וכך אוכל אולי ליישר את שיני באמצעות הסמכים.
    האם תוכלו לייעץ לי בהקדם ?
    עלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים צפופות

הוספת תגובה

• שיוף שיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/03/2008

לא סביר שסמכים(ברקטים) שקופים אינם מתאימים למקרה כל שהו אולי כוונתך לפלטות שקופות, שאכן לא מתאימות לכל מקרה. אכן ניתן להצר את השיניים וזה נעשה בדרך כלל כדרך להימנע מצורך בעקירת שיניים לצורך יישורן . אכן ששיטת הפלטות השקופות מתאימה יותר למצבי הצרת השיניים מאשר למצבי עקירות לצורך יישור. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב ותודה על התשובה המהירה

עלמה
    16/03/2008

כדי להיות בטוחה...
    כיצד מתבצע השיוף ? האם זה כואב ? האם רואים את זה ? האם מיד אחרי השיוף ניתן להתחיל את הטיפול בפלטות השקופות ? האם יכול להיגרם נזק מהשיוף ? מחכה בקוצר רוח לתשובתך.
    עלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת השיניים- שיוף

וסרשטיין עתלי
    16/03/2008

מתבצעת במספר שיטות: או רצועת מתכת עם אבקת יהלום, שמועברת בין השיניים, או באמצעות דיסק שמסתובב או בורר=מקדח לצורך זה. מותר להסיר אמייל בעובי מסוים מכל צד של השן - הסרה שאינה כואבת וואינה מזיקה, אם אין נטייה לעששת או בעיות חניכיים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

וסרשטיין עתלי
    16/03/2008

לא רואים את השיוף, שנעשה בדרך כלל תוך כדי טיפול בפלטות השקופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן המרפאה שלך ?

עלמה
    16/03/2008

האם את מקבלת רק בתל אביב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו