שאלה דחופה לד"ר וסרשטיין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לד"ר וסרשטיין
    רעות
    20/03/2013

ד"ר יקרה שלום
    לפני זמן מה סיפרתי שבתי עברה יישור שיניים ולקראת סיומו הצפוי, הרופא לפני כמה חודשים החליט "להאריך" לה את השיניים החותכות בעוד קצת כדי להשיג הבדל גדול יותר בגובה בינן לבין הניבים. מאז יש חשיפת חניכיים שמפריעה מאד ובולטת. כאילו הלסת העליונה יוצאת החוצה ממש רואים את כל הקשת.
    יש לציין כי לפני כן המנשך היה מושלם ולא הייתה כל בעיה של מנשך זה רק היה תיקון אסטתי שבוצע על דעת הרופא.
    כעת הוא לא מוכן לבצע אינטרוזיה משום שלדבריו המנשך תקין ואם יבצע שינוי זה יקלקל את המנשך. יש לי 2 שאלות:
    1. איך אפשר להסביר את זה שלא ניתן ללכת אחורה למרות שגם קודם המנשך היה תקין? אני מבולבלת ולא יודעת כרגע מה הפתרון..
    2. הרופא לא מסביר לי מה בדיוק עשה ובכמה מ"מ משך את השיניים החותכות.. האם יש סיכוי שהשיניים החותכות ממשיכות לרדת גם עכשיו??? אני חוששת מאד ובלחץ גדול

אשמח מאד לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לד"ר וסרשטיין

הוספת תגובה

• אודה לתשובה

רעות
    27/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לד"ר וסרשטיין - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/03/2013

אם יש עדיין הפעלת כוח בכיוון,שאינו רצוי, השיניים עלולות לנוע, אך אם ההפעלה האחרונה נעשתה לפני מס' חודשים, ככל הנראה אין כוחות פעילים שיגרמו להמשך התנועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו