מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקת קיבועמיכאל28/04/2013
שלום
לאחר יישור שיניים השתחרר לי הקיבוע ובפעם הראשונה שהדביקו לי אותו קשרו אותו עם חוטי ברזל לשיניים ואז הדביקו ולאחר מכן הסירו את החוטי ברזל
ובפעם השניה שהדביקו היא (עוזרת אורטו)רק החזיקה עם היד והדביקה
והשאלה שלי היא האם יש חשש שהקיבוע לא ישב מאה אחוז ועכשיו יש מצב שהשיניים יזוזו בנוסף אציין שלאחר ההדבקה השניה הסגירה של הלסת לא טובה בגלל שיש יותר דבק
ובלסת התחתונה בקיבוע היה חריץ בין הקיבוע לשן שנכנס שם לכלכוך שמאוד קשה להוציא ,אמרתי לרופא על החריץ והוא שם שם עוד דבק על הלכלוך והשאלה שלי אם יש בעיה שהלכלוך תקוע שם בין הדבק לשן
חשוב לי לציין שאת הגשר הורידו לי רק לפני שבועיים ואני ממש לא מרוצה מהתוצאות השיניים לא יישרות למטה ולמעלה נשארו רווחים.אני מטופל בכללית
אשמח לשמוע תשובה לגבי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת קיבוע - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין29/04/2013יתכן שהשיניים יזוזו גם עם הקיבוע מודבק בעיקר אם הוא מפעיל כוחות. אתה יכול לפנות פגוף כגון "פניו הציבור" בכללית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניות הציבור
מיכאל29/04/2013אני יודע על הגוף הזה ואני שוקל לפנות אליהם רק רציתי לפני זה לברר כמה דברים כי אולי אני טועה
לגבי זה השיניים טיפה עקומות אתפשר
לגבי הנקודה שבא הסגר לא טוב אפשר עוד לשייף קצת
אך שתי דברים מטרידים אותי,האחד הוא האם לבקש מהרופא להסיר את הקיבוע ולהדביקו מחדש או שה מודבק טוב,כי הפעם הראשונה הרופא הצמידה את הקיבוע עם חוטי ברזל ואז הדביקה וזה לדעתי בשביל שהקיבוע ייצמד היטב וישמור על השיניים כמו שהם ובפעם השניה היא רק החזיקה עם האצבע ומה שאני רוצה לדעת אם זה מקובל להדביק קיבוע בצורה כזו או שהיא מיהרה לדפדף אותי
ובשאלה השניה רציתי לדעת אם יש סיכון בזה שיש קצת לכלכוך בין השן צמוד לקיבוע לבין הדבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
מיכאל01/05/2013??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?