מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה לעבור טיפול להבקעת השןד``ר אריאל דינבר05/05/2013
שלום, אני צריכה לעבור טיפול להבקעת השן . עברתי עקירה של שן חלבית ועוד איזה גוש של שן שהיה לי , ומאז עברו שלוש שנים והשן לא בקעה עד היום. בטיפול רשום שאני צריכה לעבור ״טיפול אורתו מורחב בשתי לסתות לא כולל סט ורטנציה״ אני קראתי באינטרנט שמדובר על הרדמה כללית ולוקח הרבה זמן להתאושש מזה וזה בכלל קשור להזזת לסתות . אבל אני לא בטוחה שזה מה שאני צריכה לעבור. ואני אשמח אם קצת תפרטו לי על הטיפול ותכוונו אותי ,תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אורתו - תגובה
ד``ר אריאל דינבר12/05/2013חשיפה כירורגית של שן כלואה לצורך הבקעה מאולצת של השן בד״כ מבוצעת בהרדמה מקומית כמו שעושים כשיש סתימה או עקירה. אם את ילדה צעירה ואו השן הכלואה עמוק מאד יתכן שהכירורג יעדיף לבצע את הפעולה תוך הרדמה כללית.
הפעולה כרוכה ביצירת חלון כך שניתן יהיה לראות חלק קטן מהשן ולהדביק על השן מאחז כדי שאפשר יהיה למשוך את השן לאט לאט למקומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אורתו
מרינה14/05/2013תודה דוקטור (: אבל לא הבנתי מ הקשר לשתי הלסתות אם יש לי שן כלואה רק בלבת התחתונה . וזה לא קשור להזזת לסתות בטוח נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אורתו - תגובה
ד``ר אריאל דינבר16/05/2013מרינה, אין בידינו את כל הנתונים עליך וכל הבעיות שבעקבותיהן נקבעה לך תוכנית טיפול. איננו יכולים לדעת מדוע קבע הרופא שלך את תוכנית הטיפול הספציפית עבורך. כדי לענות לך על שאלותיך, יש צורך בבדיקה קלינית. נשמח לענות לך על כל שאלה אחרת. אני חושב שהדבר הפשוט ביותר זה לשאול את הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?