חוששת שקו האמצע לא במקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שקו האמצע לא במקום
    מירי
    10/07/2013

שלום,

אני לפני הורדה של גשר לאחר טיפול אותודנטי ונראה כאילו השיניים הקדמיות לא ממש באמצע (עניין של מילימטרים ספורים, אבל רואים את זה בחיוך)... פניתי לאותודונטית שלי ולטענתה אני קצת "חולמת" וקו האמצע במקום.
    הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לוודא את זה בשביל השקט הנפשי שלי... אני לא רוצה להוריד את הגשר ולהתחרט שלא בדקתי כשיש משהו לתקן וזה עניין של עוד חודש חודשיים.
    צאחר ושתי השיניים הקדמיות שלי עם סתימות עקב שבירה של השיניים ואני עתידה בסיוםפ הטיפול לעשות ציפויים בשתי השיניים, הומלץ לי כבר להוריד ולתקן עם הציפויים אם צריך...
    השאלה,האם באמת כדאי והאם בכלל אפשרי ?

אודה לכם על עצה/המלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת שקו האמצע לא במקום

הוספת תגובה

• חוששת שקו האמצע לא במקום - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    10/07/2013

מחקרים מראים שסטית קו אמצע עד 4 מ״מ איננה מאובחנת על ידי אוכלוסיה שאיננה מקצועית. כלומר סביבתך לא תרגיש בכך אלא אם ממש תבקשי ותנחי אותם שיש לך סטייה שך קו האמצע. אם לדעתך קיימת סטייה והיא מפריעה לך, גשי לאשר זאת אצל רופאה מומחית אחרת ובהתאם לתשובתה קבלי החלטה לגבי ההמשך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו