מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינקוגניטואור10/07/2013
שלום רב,
אני מאוד רוצה להתחיל טיפול ליישור שיניים אך חוששת מאוד מהנראות שלו. רציתי לפנות לשיטת האינוויזיליין אך נמצאתי כלא מתאימה לה.
כעת אני שוקלת את שיטת האינקוגניטו. מתוך שיטוט באינטרנט גיליתי שנכתב רבות על הכאבים בתחילה וכן על קשיי הדיבור המלווים אותה ככל השיטות הלינגויאליות. האם כך? אני מורה ומצב בו לא אוכל לדבר או שאדבר לא ברור הוא בעייתי מאוד בשבילי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינקוגניטו - תגובה
ד``ר אריאל דינבר10/07/2013תמיד יש סיכוי להפרעה מסוימת בדיבור לאור המיקום של המכשור. מנסיוני עדיין לא נתקלתי במטופלים שהתלוננו על כך במיכשור ספציפי זה. בכל מקרה זהו סיכון שאת לוקחת על עצמך. שווה לנסות בתחילת חופשה כך שההסתגלות תהיה לא בתקופת עבודה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אור10/07/2013תודה רבה, הרגעת אותי מאוד.
כמה זמן בערך דרוש להסתגלות הראשונית לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה- לכי על זה! מניסיון
שירי10/07/2013הי דנה,
אני בדיוק סיימתי טיפול באינקוגניטו לפני שנה,
וגם אני מורה... אז יש באמת קצת בעיות עם הדיבור, במיוחד בהתחלה, אבל מתרגלים לזה ולומדים איך לדבר יחד עם זה...
זה שווה את הכל לבסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! .
אור11/07/2013תודה רבה גלית!!!
אין כמו חוות דעת של מנוסה..
כמה זמן בערך נמשכו קשיי הדיבור בהתחלה? אולי באמת אוכל לתכנן את זה ככה שאתחיל בחופש..
ובאמת זה מאוד כואב בשיניים? יש עוד דברים שמשתנים או מוגבלים בתקופה הזאת?
אני מצטערת שנפלתי עלייך עם המון שאלות.. פשוט עוד לא יצא לי לדבר עם מישהו שטופל בשיטה ואני עוד ממש מלאת שאלות כרגע D;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!
שירי11/07/2013את צודקת בהחלט! גם אני שאלתי המון אנשים לפני כן, לקח לי בערך חצי שנה רק להתלבט....
בהתחלה קשה לדבר, אבל מתרגלים, והאמת שגם אח"כ יש כל מיני "פספוסים" עם צ' או ס' אבל זה באמת עניין של הרגל !
בשבועיים הראשונים בערך זה ממש ממש כואב (אבל גם יישור חיצוני זה ככה), אוכלים רק דברים רכים.... אני אישית נכנסתי ללחץ בשבוע הראשון שזה מה שאני יאכל כל התקופה, אבל אחר כך זה פשוט עובר ואת אוכלת בלי בעיה.
היתרון של זה זה שאף אחד לא רואה שאת עוברת טיפול! ובסוף כשמורידים לך את זה זה שווה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!המלצה לאורתודונט באזור רחובות?
אור11/07/2013איזה מקסימה את! תודה גדולה..
ממש עודדת אותי לעשות את זה כבר עכשיו, כל עוד אנחנו בחופש.
בינתיים יש לי הצעה רק מרופאה שיושבת רחוק מאוד ממני וכל מי שאני מוצאת גם באינטרנט נמצא ממש רחוק..
את יודעת אולי על מישהו באזור רחובות שעובד עם השיטה?
אולי מישהו אחר שמע?
אני ממש מנסה לגלות וכבר לא יודעת עוד איך לחפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שירי13/07/2013אוניברסיטת ת"א, הם מצוינים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינקוגניטו
מור17/07/2013הי שירי,
אם את כבר כזו נחמדה :) אפשר לשאול כמה עלה לך היישור בשיטה הזו?
אני פשוט מאוד מתלבטת אך הבנתי שזה יקר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?