מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווחים בשינייםמודאגת30/10/2013
שלום, לפני כחצי שנה התחלתי בטיפולי יישור שיניים דרך המרפאה כללית סמייל. לפי מה שהבנתי כל אדם הוא בפני עצמו ולכל אדם יש טיפול שונה בהתאם לבעיה של עקימות השיניים. הבעיה שלי היתה צפיפות רבה בלסת. יותר מידי שיניים וקצת מקום לכולן. כתוצאה מחוסר מקום הן היו עקומות. התחלתי את הטיפול הרופאה שמה לי את הגשר (אציין שזהו הגשר הרגיל שרוב האוכ׳ שמה לא איזה משהו שונה) וכשבוע לאחר שהגשר הושם התחלתי בטיפול עקירות שיניים. עקרו לי את ארבעת הטוחנות הקטנות שבאות אחרי הניבים(למעלה ולמטה) . הכל היה טוב ויפה בחודשים הראשונים השיניים אכן הסתדרו לי מצוין אך החלה בעיה אחרת. שמתי לב שמתחילים להיווצר לי רווחים בשיניים במקומות שהם לא היו קיימים. בשיניים החותכות התחילה להתנתק לי שן הצידה ונוצר רווח בן השיינים. לפני כשבוע הגעתי לטיפול נוסף בו הרופאה הורתה לי לשים גומיות(הגומיות שניתנות להסרה וששמים אותן על השיניים עם הווים) . עכשיו שבוע לאחר מכן,אני שמה לב לשינויים דרסטיים ברווחים בין השיניים והמראה הוא לא טוב. בארבעת השיניים הקדמיות למעלה נוצרים רווחים מכוערים. בשתיים המרכזיות מתחיל להיווצר רווח עדין והשן החותכת הימנית לגמרי ממש מנותקת מהשאר. אותו דבר לגבי הלסת התחתונה הניב הימני מנותק עם רווח משאר השיניים. אני ממש מאוכזבת. זאת לא התוצאה שציפיתי לה ואין לי עם מי להתייעץ. בבקשה אשמח לקבל תשובה מהירה יחסית ,כי אם הרופאה שלי גרמה לי לנזק אני רוצה להודיע לה שתוכל לטפח בזה כל עוד אפשר. נכנסתי לתהליך ארוך ומייגע בשביל תוצאה סופית מושלמת. לא ארצה כי כספי והזמן הרב שהגשר יהיה עליי יהיו לשווא. בבקשה תעזרו לי. בתודה ענקית מראש, מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווחים בשיניים - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין02/11/2013את זכאית להסבר ממי שמטפל בך, דרשי זאת. אני מניחה שאת לא בסוף הטיפול ואת הרווחים ניתן יהיה לסגור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?