רווחים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווחים בשיניים
    מודאגת
    30/10/2013

שלום, לפני כחצי שנה התחלתי בטיפולי יישור שיניים דרך המרפאה כללית סמייל. לפי מה שהבנתי כל אדם הוא בפני עצמו ולכל אדם יש טיפול שונה בהתאם לבעיה של עקימות השיניים. הבעיה שלי היתה צפיפות רבה בלסת. יותר מידי שיניים וקצת מקום לכולן. כתוצאה מחוסר מקום הן היו עקומות. התחלתי את הטיפול הרופאה שמה לי את הגשר (אציין שזהו הגשר הרגיל שרוב האוכ׳ שמה לא איזה משהו שונה) וכשבוע לאחר שהגשר הושם התחלתי בטיפול עקירות שיניים. עקרו לי את ארבעת הטוחנות הקטנות שבאות אחרי הניבים(למעלה ולמטה) . הכל היה טוב ויפה בחודשים הראשונים השיניים אכן הסתדרו לי מצוין אך החלה בעיה אחרת. שמתי לב שמתחילים להיווצר לי רווחים בשיניים במקומות שהם לא היו קיימים. בשיניים החותכות התחילה להתנתק לי שן הצידה ונוצר רווח בן השיינים. לפני כשבוע הגעתי לטיפול נוסף בו הרופאה הורתה לי לשים גומיות(הגומיות שניתנות להסרה וששמים אותן על השיניים עם הווים) . עכשיו שבוע לאחר מכן,אני שמה לב לשינויים דרסטיים ברווחים בין השיניים והמראה הוא לא טוב. בארבעת השיניים הקדמיות למעלה נוצרים רווחים מכוערים. בשתיים המרכזיות מתחיל להיווצר רווח עדין והשן החותכת הימנית לגמרי ממש מנותקת מהשאר. אותו דבר לגבי הלסת התחתונה הניב הימני מנותק עם רווח משאר השיניים. אני ממש מאוכזבת. זאת לא התוצאה שציפיתי לה ואין לי עם מי להתייעץ. בבקשה אשמח לקבל תשובה מהירה יחסית ,כי אם הרופאה שלי גרמה לי לנזק אני רוצה להודיע לה שתוכל לטפח בזה כל עוד אפשר. נכנסתי לתהליך ארוך ומייגע בשביל תוצאה סופית מושלמת. לא ארצה כי כספי והזמן הרב שהגשר יהיה עליי יהיו לשווא. בבקשה תעזרו לי. בתודה ענקית מראש, מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווחים בשיניים

הוספת תגובה

• רווחים בשיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/11/2013

את זכאית להסבר ממי שמטפל בך, דרשי זאת. אני מניחה שאת לא בסוף הטיפול ואת הרווחים ניתן יהיה לסגור. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו