הרכבת פלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרכבת פלטה
    ציפי לוי
    18/11/2013

שלום

יש לי חברה בת 55 שאין לה שיניים בכל הפה למעט אחת או שניים, שמזה זמן היא אוכלת אוכל רך, מבעיית תקציב (יש לה נכות מסויימת מביטוח לאומי עקב בעיה בריאותית) היא אינה יכולה לדאוג לפלטה בעצמה (עקב הבעיה הבריאותית אינה עובדת ומקבלת קצבה מעטה), אני מרחמת עליה שבגיל צעיר כזה היא צריכה לאכול ככה, שלא לדבר על האסטטיקה של העניין מול כל הסובבים אותה, וגם הקמטים שמתחילים להיווצר סביב פיה. כמובן שאני דואגת יותר לכך שתוכל לאכול כמו שצריך ולהנות.

אני מחפשת רופא שיניים שמוכן להתנדב לטפל בה בעלות נמוכה ובחלוקה לתשלומים קטנים נוחים ואפילו עדיף כמובן בחינם כמצווה. היא גרה באשקלון וכמובן שעדיף שהרופא יהיה מאשקלון.

אני מקווה מאוד שיש צדיק אחד באזור אשקלון שייקח את זה על עצמו ויבוא על סיפוקו במתן חיוך לבחורה צעירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרכבת פלטה

הוספת תגובה

• הרכבת פלטה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    19/11/2013

הגעת לפורום הלא מתאים, שעוסק ביישור שיניים, כשיש שיניים. נסי לפנות לשירותי הרווחה בעירך, כדי שיסייעו לחברתך. כל הכבוד לך על הדאגה לה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו