אורטודנט לא מקוצעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטודנט לא מקוצעי
    דנה
    15/12/2013

שלום,
    יש לי בעיה. תמיד רציתי חיוך מושלם ובגלל זה שמתי גשר, הייתה לי בעיית אסטטיקה קלה בלבד. האורתודנט שלי אמר שאצטרך להרכיב גשר כשנתיים-שנתיים וחצי. הבעיה היא שאני בטיפול אצלו כבר שלוש שנםי וחצי, והרופא הזה עיקם לי את השיניים עוד יותר ממה שהם היו. הוא כל הזמן מבטיח שעוד מעט זה יגמר עוד קצת והוא יוריד לי את הגשר, אך זה זה לא קורה. אני חושבת שהוא לא מקצועי, וגם דיברתי עם עוד מטופלים נוספים שלו והם גם לא מרוצים מהטיפולים שהוא נותן.בנוסף לזה לפעמים כשבאים ביום ושעה שהוא קובע, המקום פשוט נעול מבלי שתיהיה הודעה מוקדמת על כך.
    אני נורא רוצה לעבור לאורתודנט אחר, כבר המון זמן.
    הבעיה היא שניסיתי לפנות לאורתודנטים אחרים ואף אחד לא מוכן לקבל בנאדם באמצע טיפול. אני לא יודעת מה לעשות, כולי אבודת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטודנט לא מקוצעי

הוספת תגובה

• אורטודנט לא מקוצעי - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/12/2013

נסי אורתודונטים נוספים שהם מומחים. מקובל שיש מעברים בין רופאים לעתים. את צריכה לסיים את התשלומים אצל מי שטיפל בך ורצוי שהאורתודונט החדש, שיטפל בך יוכל ליצור קשר עם מי שיפל בך קודם לכן. סביר להניח שתידרשי לבצע צילומים ורישומים למיניהם מטעם האורתודונט החדש. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו