מנשך עמוק ועשיית הטיפול ההפוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשך עמוק ועשיית הטיפול ההפוך
    רון
    27/12/2013

בעבר היה לי מנשך עמוק. לדעתי ה,umtv של הטיפול פגעה במראה הפנים, וגם בחיוך כי קשה לי שיראו שיניים, אני חושב שהטיפול היה מעט יותר מדי מהדרוש.
    רציתי לדעת עד כמה אפשרות של עשיית הפעולה ההפוכה לטיפול במנשך עמוק היא אפשרית? כמה זה ריאלי במידה מעטה להשיב מעט את המצב המוגמר מעט אחורה?
    במה זה כרוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנשך עמוק ועשיית הטיפול ההפוך - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    28/12/2013

אם לא בוצעו עקירות של שיניים נראה לי שיש סיכויים טובים להחזיר את המצב לקדמותו ואם לא במאה אחוז אז לפחות באופן חלקי. כמובן כרוך בטיפול חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אסיר את שומר המצב?

רון
    30/12/2013

האם יכול להתקבל אפקט דומה לפחות מבחינה מועטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אסיר את שומר המצב? - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    30/12/2013

מצבך הספציפי לא ידוע לנו לכן כדי לענות לך יש צורך בבבדיקה קלינית ועיון בתיק הרפואי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו