יישור שיניים בפעם השניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים בפעם השניה
    מאיה
    17/02/2014

שלום,
    אני בת 20, ועברתי בתקופת גיל ההתבגרות יישור שיניים אצל אורטודנט, אשר אינו נותן עוד טיפולים אורטונדטיים, ולכן איני יכולה לפנות אליו.
    בסיום הטיפול אצלו, הוא הדביק קיבוע מתכת מתחת ללסת התחתונה, ונתן לי פלטה עבור הלסת העליונה.
    לאחר תקופה קצרה, הרגשתי שאחת השיניים הקידמיות מתחילה לשנות את מיקומה - "לעלות" על השן הצמודה לה,
    פניתי אליו, והוא הדביק קיבוע מתכת (בהסכמתי כמובן) כדי למנוע תזוזה נוספת. (השינוי לא נראה לעין ולכן העדפתי לא לבצע טיפול נוסף, אלא להשאיר את המצב הקיים)
    לאחר תקופה ארוכה, כשלוש שנים, התחלתי להרגיש כי השינוי גדל וגדל, וממש מורגש (וגם מעט נראה לעין).
    העניין מאוד מאכזב משום ששילמנו (אני והורי) הרבה כסף וזמן על מנת שיישור השיניים יהיה מושלם, וכעת לא שומר על מצבו.

האם לאחר שעברתי יישור שיניים בעבר, אני יכולה לבצע יישור נוסף?
    יש אפשרות לעשות יישור שיניים מסוג אינוויזליין או אורטודנטיה לינגואלית?
    האם יהיה עליי לשלם על הטיפול כמטופלת חדשה? כמו טיפול חדש ומלא??
    יש רופא ספציפי אליו אני צריכה ללכת? (הרופא שלי הפסיק לטפל)
    האם משך הטיפול יהיה זהה לטיפול שעברתי בצעירותי? (מספר שנים)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים בפעם השניה

הוספת תגובה

• יישור שיניים בפעם השניה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/02/2014

גם עם קיבועים וגם עם פלטות, שיניים עלולות לזוז, כי במצב פסיולוגי, כשהאדם חי, גם השיניים נעות כתוצאה מכוחות בפה, שפועלים עליהן. לכן, אין אחריות לכל החיים על תוצאות הטיפול, כמו שבמתיחת פנים, אין אחריות לכל החיים ותמיד המצב ידרדר, כך ביישור שיניים, תיתכן תנועה שלהן בעתיד.
    את יכולה לעשות יישור נוסף, אם מצב החניכיים והשיניים תקין ויש אפשרות לכל סוגי המכשור על מגבלותיו.
    את מטופלת חדשה ויכולה לבחור בכל אורתודונט. סביר להניח שמשך הטיפול לבעיה קלה יהיה קצר בהרבה מהטיפול בצעירותך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו