תזוזת שיניים בלתי מובנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזת שיניים בלתי מובנת
    נילי
    10/03/2014

שלום,
    בשנה האחרונה עקב טיפולים בצד אחד של הפה (כתרים בשיניים טוחנות עליונות בצד שמאל), לעסתי באופן לא סימטרי:
    כמה חודשים בצד ימין ואז בצד שמאל ועכשיו שוב בצד ימין, כל פעם לפי מה שנוח לי.
    כשלושה חודשים לאחר תחילת הטיפולים שמתי לב שהשיניים הקידמיות העליונות מתרחקות מהשיניים הקדמיות התחתונות. לפני שנה יכולתי לגעת עם השיניים הקדמיות העליונות בשיניים הקידמיות התחתונות והיום לא. זה נראה כאילו הן התרחקו מילימטר או שניים.
    הכתרים ששמו לי בלסת העליונה כלל לא נוגעים בשיניים שבלסת התחתונה (מה שכמובן לא מאפשר לי ללעוס בצד שמאל), כך שלא ברור לי למה השיניים בלסת העליונה כאילו מתרחקות מהשיניים בלסת התחתונה.
    יכול להיות שעקב לעיסה בצד אחד בלבד תתרחש תזוזת שיניים? יכול להיות שהשיניים זזות קדימה כדי לחפש מגעים? נהיה לי מנשך פתוח, הרופא שבדק אותי שאל אם מצצתי אצבע או מוצץ או אם אני נושמת דרך הפה ולא מהאף. אבל התשובה להכל היא לא. גם שמתי לב שקשה לי יותר לבטא אותיות כמו ש' או ס'.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזת שיניים בלתי מובנת

הוספת תגובה

• תזוזת שיניים בלתי מובנת - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    11/03/2014

התאור שלך מתאים למצב של דחיפת לשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו