יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    יעל
    20/03/2014

צהריים טובים,
    יש לי גשר ממתכת בפה 7 חודשים,לפני 3 שבועות הרופא התקין לי גשר גם בלסת התחתונה.אני בטוחה שיש לי רגישות לגשר (למתכת)מאחר וכל הפה התמלא לי בחתכים ופצעים.נהיו לי עיגולים על השפה התחתונה שלא מאפשרים לי לדבר אפילו מרוב כאב.
    האם ניתן לקנות משחה או משהו למרוח על זה? בבוקר שאני מתעוררת כל השפה התחתונה דבוקה לי לברזלים וממש מקבלת את הצורה של הגשר עם בליטות בצבע לבן וכאב בלתי נסבל השעווה לא נדבקת לי לברזלים.

בנוסף לכל מהיום שבו הרופא שם לי את הקוביות בשפה התחתונה הוא שם לי ברזל פנימי בלסת העליונה ושם עד ללסת התחתונה בכיוון נגדי אני מחברת גומייה.
    כלומר מהשן השנייה הפנימית מלמעלה בצד שמאל ועד לשן השנייה למטה מבחוץ אני צריכה לחבר גומייה.רציתי לשאול כל כמה שעות צריך להחליף את הגומייה?

ועוד שאלה בלסת העליונה אין צבעים על הקוביות הכל אפור אבל על הקוביות שהתקינו לי על הלסת התחתונה יש נקודות בצבעים שונים.כחול אדום וכו...(_לא גומיות אלא על הברזל הברייקט עצמו יש נקודות של צבע),רציתי לשאול האם זה ככה בקוביות של כולם בלמטה או שזה פגם של הברזלים האלו ספציפית הם עם הצבעים מהיום שבו התקינו לי אותם וזה ממש מפריע לי האם לכולם זה ככה?

תודה רבה על המענה ואני מצטעת שזה מעט ארוך.
    תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/03/2014

1. יש משחות נגד כיבים בפה שעשויות לעזור לך.
    2. החלפת גומיה מקובל כל יממה
    3. נקודות של צבע משמשות כסימון לאיזה אזור של הפה מתאים הסמך. לא מדובר בפגם.
    מקווה שתתגברי על הקשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו