שלום ד"ר ותודה על העזרה, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר ותודה על העזרה, שאלה
    נוגה
    24/03/2014

שלום. אני עברתי יישור שיניים בגיל צעיר (13-14) ועד לא מזמן היו לי שיניים ישרות שלא הטרידו אותי כלל. מסיבות שלא ברורות לי ומכיוון שהייתי צעירה מכדי להביע את דעתי בעניין, לא נעשה לי קיבוע לאחרי היישור. בשנה וחצי האחרונות (אני בת 25) חלה תזוזה וכרגע שני הניבים שלי בולטים החוצה מהשורה בצורה שמפריעה לי ובולטת לי מאוד מזוויות מסויימות. מכיוון ומדובר בדבר קל יחסית תהיתי אם יש איזו דרך לטפל בזה ללא גשר, לאור העובדה שאני כבר לא בגיל.. היה לי נסיון מר עם התבניות השקופות האלו שלא עבדו כלל. אני לא נמצאת כרגע בארץ כדי להתעסק בזה, רק רציתי לדעת אם יש בכלל פתרונות יצירתיים לבעיה כזאת ומה הם. המון תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ד"ר ותודה על העזרה, שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/03/2014

ראשית, כדי לענות לך תשובה רצינית ועיניינית מומלץ להיבדק על ידי מומחה כדי להעריך במדויק את מצבך ובהתאם להציע לך מכשור שיתאים לבעייתך. אוכל לענות לך באופן כללי ללא שום התחייבות לאור האמור. אם מכשור קבוע המודבק על השיניים בחזית מפריע לך, ניתן להדביק מכשור פנימי - נסתר הנקרא מכשור לינגואלי, או לחילופין קשתיות שקופות נשלפות של אינויזליין. אם הן נעשות על ידי מומחה בעל נסיון בתחום שקבע תוכנית טיפול נכונה ומתאימה לך אני רוצה להאמין שתקבלי פתרון הולם. וכמובן להדביק קיבוע בסיום התהליך ואפשר להחמיר גם עם מכשיר נשלף להרכבת לילה כגיבוי לקיבוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו