שאלה יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה יישור שיניים
    בר
    03/04/2014

שלום רב
    אני בן 21 , כשהייתי בן 11 בערך התלתי תהליך של יישור שיניים,היה לי לסתות הפוכות, עשו לי הרחבת לסתות ואז שמו לי גשר ולאחריו גם פלטה חהשים רק בלילה, אבל היו כמה חודשים שלא שמתי אותה כי זה נשבר...בקיצור השיניים שלי בסדר גמור אבל לא ממש..יש מה לשפר.. הייתי אצל אורטודנטית שאמרה שכרגע לא כדטי לעשות שום תהליך כי הלסת מתרחבת עד גיל 27 בערך ואם אני יעשה כרגע משהו אז זה לא יהיה אפקטיבי...מה דעתכם? ומה אולי טפשר לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה יישור שיניים

הוספת תגובה

• שאלה יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/04/2014

לא ידוע על התהליך שאתה מתאר שמתקיים עד גיל 27 בערך. פנה לחוות דעת נוספת של מומחה או מומחית לאורתודונטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז..

בר
    04/04/2014

אוקי אני אפנה לחוות דעת נוספת...ואתה אומר שלא ידוע על תהליך שהלסת התחתונה מתרחבת אצל גברים עד גיל 25+?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז.. - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/04/2014

הלסת התחתונה לא מתרחבת. תיתכן גדילה קדימה של הלסת התחתונה עג גיל סיום הגדילה לגובה בקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו