בן 19, חייל, יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 19, חייל, יישור שיניים
    ליאור
    10/04/2014

שלום לכולם,
    שמתי לב לאחרונה שהשיניים הקדמיות שלי עקומות. אחת יוצאת קצת קדימה והשניה מאחור אך מרחוק הן נראות ישרות.
    בנוסף, כבר קרוב לחודש שאני מרגיש כאשר אני מנסה לסגור את הפה עד הסוף מעין התנגשות בין השניים הקדמיות העליונות לבין השיניים התחתונות. זה לא קרה בעבר ופתאום לפני חודש זה התחיל.. חשוב לומר שזה לא כאב בלתי-נסבל, אני יכול לאכול כרגיל ולדבר כרגיל אך מדי פעם זה לא נוח ומעניין אותי לדעת האם יש קשר לעקימות.

הייתי רוצה ליישר את השיניים ואולי להצליח לטפל בבעיה הזו גם כן..

אני בן 20 ומשרת בצה''ל. הייתי רוצה לדעת מה יהיה עליי לעשות, גשר בעיניי לא בא בחשבון מאחר ויש לי תפקיד בכיר ומפגשים עם אנשים דרגים בכירים ביום יום שדורשים ממני בטחון עצמי בזמן הדיבור.

בנוסף, האם יש הנחות בטיפולי שיניים בעבור חיילים במידה ואבחר לבצע טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 19, חייל, יישור שיניים

הוספת תגובה

• בן 19, חייל, יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    12/04/2014

צור קשר עם המחלקה לאורתודונטיה במרכז לרפואת שיניים בתל השומר. זוהי מחלקה צבאית לכל דבר, אתה זכאי להתייעצות ובהתאם לזכאותך ינתן לך או לא טיפול במסגרת צה״ל על חשבון המערכת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו