שן כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן כלואה
    דנה
    20/04/2014

שלום רב. אני בת 14 במהלך טיפול לישור שיניים ויש לי ניב כלואה. שמו לי שרשרת כדי לצמצם רווחים ולבדוק אם היא תצא לבד או שצריך לעשות חשיפה. האורטודנט לא שם לי את השרשרת על השן שליד השן הכלואה אלא רק עד השן הקדמית (לא יודעת איך קוראים לה יש שתי שיניים אמצעיות אז על האחת שהכי קרובה לשן הכלואה). לכן השן שליד השן הכלואה לא מחוברת לשרשרת והרווח בינה לבין השן הקדמית לא נסתם ולשן הכלואה לא מתפנה יותר מקום כדי לצאת. ככה זה אמור להיות?
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן כלואה

הוספת תגובה

• שן כלואה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    20/04/2014

דנה, תעשי סלפי כדי שנראה במה מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן כלואה

דנה
    20/04/2014

לא ממש רואים בתמונה.. אבל בין השיניים הקדמיות יש שרשרת אבל בין הקדמית לשם שליד השן הכלואה אין.(וסליחה על התמונה המביכה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן כלואה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    22/04/2014

למרות שהתמונה קצת לא ברורה, אני לא חושב שיש משהו חריג או לא תקין, מציע שתמתיני לתור הבא שלך ותשאלי את הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו