הלסת למעלה בולטת קצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלסת למעלה בולטת קצת
    רינה
    24/04/2014

צירפתי לך קישור עם תמונה שתראה את הבעיה
    השיניים ישרות מאוד אבל הלסת הקדמית בחוץ אני ממש מבואסת על זה שלא טיפלתי בגיל מוקדם יותר אני עוד חודשיים בת 18 והבנתי שאפשר רק עם ניתוח (דבר שאני לא ייכנס אליו בחיים)יש עוד משהו לעשות?רסן גם לא יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלסת למעלה בולטת קצת

הוספת תגובה

• הלסת למעלה בולטת קצת - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/04/2014

הבליטה נראית בתחום הסביר. כדאי שתפני להערכה אורתודונטית מקצועית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אנונימית
    28/04/2014

מה זה תחום הסביר ? לדעתך אני לא צריכה שום דבר? כשאני צוחקת ממש רואים רק את השיניים בלסת למעלה ומרגישים שהלסת צריכה קצת דחיפה לאחור ,דרך אגב אני לא יכולה גם לסגור את הפה כאילו הוא תמיד פתוח ממש מציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    29/04/2014

יתכן שמה שאת רואה בחיוך הוא חשיפת יתר באורך של השיניים החותכות. את צריכה הערכה אורתודונטית מלאה ומקצועית. פני לאחד או אחת מהמומחים לאורתודונטיה לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו