מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כלליתאבי30/04/2014
האם אפשר להשתמש ברסן (Cervical headear - עם הרצועה על הצוואר) וגשר רק על השיניים העליונות בלבד כמו בסרטון ?
(אני שואל משום שסיימתי יישור שיניים על השיניים התחתונות וכעת אני רוצה ליישר גם את השיניים העליונות , על מנת ליישר את השיניים העליונות שלי אני צריך להשתמש ברסן השאלה שלי האם הרסן גורם גם לתזוזה של השיניים התחתונות ואז אצטרך שוב לעשות גשר למטה )
תודה רבה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת על השאלה שלי בטעות
אבי04/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה כללית - תגובה
ד``ר אריאל דינבר06/05/2014באופן תיאורתי ניתן בהחלט לבצע טיפול בלסת העליונה + הרכבת רסן צווארי. השאלה היא אם אכן זה הטיפול המתאים לבעייתך הספציפית.
טיפול בלסת עליונה יכול להשפיע על מיקום השיניים בלסת תחתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אבי07/05/2014במידה ויש לי קיבוע קבוע ופלטה לילה לשיניים התחתונות אין סיבה שהם יזוזו נכון ?
בעייתי הספציפית היא שצריך להזיז את הלסת העליונה אחורה גם משום שהיא בולטת קדימה וגם משום שאינני יכול לסגור את הפה משום שאין התאמה בין הלסתות ובמידה והלסת העליונה תזוז מעט אחורה לא תהייה שום בעיה.
האם ניתן להשתמש ברסן בכל גיל על מנת להוזיז את הלסת אחורה או שניתן עד לגיל מסויים ?
תודה רבה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר אריאל דינבר09/05/2014בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אבי10/05/201418
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר אריאל דינבר17/05/2014ואתה בטוח שהרופא רוצה להשתמש ברסן צוארי במקרה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אבי10/06/2014למה איזה בעיה יש בגיל 18 עם שימוש ברסן ? (אני בעתודה ככה שאין לי בעיה ללכת לטיפולים אורטודנטים\לישון עם הרסן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?