הוצאת סמך במהלך טיפול אורתודנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת סמך במהלך טיפול אורתודנטי
    אני פה
    21/05/2014

שלום ,
    במהלך הטיפול האורתודנט הוציא לי סמך אחד (לא בשן קדמית ) מאחר והוא כל הזמן התנדנד ואמר לי שבשלב מאוחר יותר ידביק אותו שוב .
    לאחר שהוציא את הסמך ,הוא לא הוציא את הדבק מעל השן וזה מציק לי כבר מספר ימים .
    השאלה שלי היא הוא אמור היה להוציא את הדבק ואם לא למה ?
    כמו כן מה לעשות במידה והדבק שעל השן מציק לי יש גבשושיות מעל השן ששורטת את השפה הפנימית .

אשמח לעזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוצאת סמך במהלך טיפול אורתודנטי - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/05/2014

בדרך כלל דבק לא אמור להציק. אם מציק - כל רופא שיניים כולל האורתודונט יכול בקלות להסיר את הדבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל.....

שוב אני
    21/05/2014

לא ענית על שאלתי . האם היה צורך להוריד את הדבק או לא ? מה הנוהל הרפואי בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל..... - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/05/2014

בסיום הטיפול האורתודונטי מסירים את הדבק לחלוטין. אין כל נזק במעט דבק שנשאר על השן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו