יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    סיון
    23/06/2014

שלום,
    אני בת 27, מעוניינת לעשות יישור שיניים (מדובר יותר בהכנסתם פנימה ופחות מיישורן). האורטודנט של מכבי אמר לי שבכדי לעשות שינוי של ממש יהיה עלי לעבור ניתוח וכמו כן, שלא ניתן לעשות טבעות פנימיות דרך הקופה.
    האם אוכל לקבל המלצות של רופאים פרטיים באזור רמת גן גבעתיים? (לרופא לא היה מקום להמליץ לי) האם אני עושה את התהליך והאורטודנט הפרטי נותן לי הפניה לביה"ח? (האורטודנט אמר שלא צריך הפניה לבית חולים אך זה לא נראה לי הגיוני במיוחד).

אודה לכם מאוד אם תוכלו להאיר קצת את דרכי , הרופא של מכבי רק בלבל אותי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    24/06/2014

שלום, ראשית לא נוכל להמליץ לך על רופאים, את מוזמנת להכנס לאתר האגודה האורתודונטית ולחפש מומחה בהתאם לרשימה ולדרישותיך. אנו ממליצים לך לפנות למומחה ולבדוק אם אכן הוא מטפל בבעיות אורתו-כירורגיות. לא כל רופא עוסק בתחום.
    לאחר בחירת האורתודונט עליך לעבור בדיקה אצל כירורג פה ולסת במחלקת פה ולסת של אחד מבתי החולים העוסקים בתחום (תל השומר, איכילוב, בלינסון, ברזילי, הדסה עין כרם, רמב״ם, פוריה). לאחר שסוכם בין הכירורג לבין האורתודונט על תוכנית טיפול את תעברי תהליך של יישור שיניים כהכנה לניתוח. בסיום ההכנה לאחר אישור הכירורגים תיכנסי לניתוח. לאחר הניתוח תמשיכי תקופה נוספת בטיפול אורתודונטי. זהו הפרוטוקול הקלאסי. איננו יודעים בדיוק מה בעייתך ואם את תעברי את ההליך הקלאסי או לא. בכל מקרה האורתודונט יסביר לך בפרוטרוט. אם אכן את עוברת ניתוח אני ממליץ בחום בכל מקרה להתייעץ עם כירורג פה ולסת מבית החולים לפני הטיפול האורתודונטי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו